The Little Things (2021) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Hulpsheriff Joe 'Deke' Deacon wordt naar Los Angeles gestuurd voor een snelle opdracht. In plaats...
The Little Things

The Little Things

Thriller
Taal: Engels Jaar: 2021 Duur: 2 u 3 min

Hulpsheriff Joe 'Deke' Deacon wordt naar Los Angeles gestuurd voor een snelle opdracht. In plaats daarvan raakt hij verstrikt in de zoektocht naar een seriemoordenaar die de stad terroriseert. Sergeant Jim Baxter is onder de indruk van het instinct van Deke en betrekt hem onofficieel bij de jacht. Maar terwijl ze jacht maken op de moordenaar, realiseert Baxter zich niet dat het onderzoek het verleden van Deke weer bovenhaalt, inclusief verontrustende geheimen die meer kunnen bedreigen dan alleen deze zaak.

Sombere Sfeer Obsessie Gedempte Kleuren Heden Los Angeles

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Eva
Ervaren rechercheur Joe 'Deke' Deacon (Washington) wordt door de jonge rechercheur Jim Baxter (Malek) betrokken bij de jacht op een seriemoordenaar. Met de zonderlinge verdachte Albert Sparma gespeeld door Oscarwinnaar Jared Leto, die zegt "Rami and Denzel waren een enorme inspiratie. Wanneer zij werken is het van top tot teen. Als je Denzel ziet in zijn films, is zijn totale lichaam alert. En dat is als de heilige Graal..."

Deke wordt gekweld door een onopgeloste zaak uit zijn verleden bij de LAPD, een zaak die overeenkomsten lijkt te hebben met de moorden op jonge vrouwen die Baxter onderzoekt. Sparma spot met de rechercheurs maar zijn het de kleine dingen die hem zullen verraden?

Regisseur, producent en scenarioschrijver John Lee Hancock (Texas, 1956) schreef het script in 1990, maar het werd door Steven Spielberg gezien als 'too dark'. Hancock's achtste film, is een donkere misdaadthriller waar thema's als wroeging, boete, schuld en spijt als fijne draden doorheen lopen. Ook een film neo noir; de sombere gekwelde Deke met een verstilde, serieuze en sobere acteerstijl waarbij zijn hulpvaardigheid een combinatie lijkt te zijn van afkopen van schuldgevoel en de thrill van oplossen van een moordmysterie.
Opvallend zijn vooral de acteerprestaties van de bijna obsessieve Washington, alsook die van Malik (ook te zien in de volgende James Bond) en de intense verdachte Sparma. Prachtige typische Los Angeles cinematografie, Oscar-winnaars en perfect passende soundtrack met 25 tracks.

Deze film komt ook voor in:

loading