To Catch a Killer (2023) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Eleanor is een jonge politierechercheur die worstelt met de demonen uit haar verleden wanneer ze wordt...
To Catch a Killer

To Catch a Killer

Misdaad Drama
Taal: Engels Jaar: 2023 Duur: 1 u 54 min

Eleanor is een jonge politierechercheur die worstelt met de demonen uit haar verleden wanneer ze wordt aangeworven door de hoofdonderzoeker van de FBI om te helpen bij het profileren en opsporen van een gestoord individu. Terwijl de politie en de FBI een nationale klopjacht beginnen, worden ze bij elke stap gedwarsboomd door het ongekende gedrag van de dader. Gezien haar gemartelde psyche is Eleanor misschien de enige die de geest van hun aanvaller kan begrijpen en hem voor het gerecht kan brengen.

Klopjacht Spannend Psychologisch Misdaaddrama Sfeervolle cinematografie 2023 Donkere steegjes

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om To Catch a Killer aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL 5.1 16:9
Nancy
Goede film, gaat niet enkel over het opsporen van een massamoordenaar maar achterliggend over de politiek die niet altijd het beste voorheeft met de mensen maar eerder bezig is met hoe zich te profileren. Een puntje van kritiek is dat hierdoor de politiek eerder naar de voorgrond komt en dat de zoektocht naar de moordenaar minder spannend was naar mijn gevoel.
loading