The Secrets We Keep: Vijftien jaar na de Tweede Wereldoorlog vermoedt huisvrouw Maja dat haar één van haar nieuwe buren een voormalige Duitse SS commandant is. Hij leidde destijds een groep soldaten tijdens een voor Maja traumatische nacht, waarbij zij en haar zusje verkracht werden en voor dood achtergelaten. Enkel Maja overleefde. Nu is ze uit op vergelding; ze weet hem te ontvoeren, houdt de man vast in de kelder en mishandelt hem om de waarheid boven tafel te krijgen.
×
The Secrets We Keep
Vijftien jaar na de Tweede Wereldoorlog vermoedt huisvrouw Maja dat haar één van haar nieuwe buren een voormalige Duitse SS commandant is. Hij leidde destijds een groep soldaten tijdens een voor Maja traumatische nacht, waarbij zij en haar zusje verkracht werden en voor dood achtergelaten. Enkel Maja overleefde. Nu is ze uit op vergelding; ze weet hem te ontvoeren, houdt de man vast in de kelder en mishandelt hem om de waarheid boven tafel te krijgen.
Details
Geluid: 5.1
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (1)The Secrets We Keep
Geschreven door: Barbara
   08-05-2021
Deze film die zich in de jaren 60 afspeelt vertelt het verhaal over Maja die tijdens de 2e wereldoorlog als enige een bloedbad in haar Roemeense geboortedorp overleefde. Vele jaren later ziet Maja die inmiddels in New York woont haar oorlogsmisdadiger toevallig lopen. Maja is ervan overtuigd dat deze man haar zus tijdens die oorlog in koelen bloede heeft vermoord. Maja besluit de oorlogsmisdadiger te confronteren met zijn daden. Na vele pogingen te hebben geprobeerd om achter de waarheid te komen kan Maja het verleden na al die jaren eindelijk afsluiten. Best een redelijke film om te kijken.
Schrijf zelf een review
loading