Unhinged: Wanneer Rachel, een alleenstaande moeder, wordt opgehouden in het drukke verkeer door een trage chauffeur voor haar, laat ze toeterend haar onvrede blijken. Niks ongewoons in Los Angeles, waar gefrustreerde bestuurders zich maar al te vaak af reageren op anderen in het verkeer en zeker wanneer het verkeer muurvast zit. Rachel kan alleen niet vermoeden dat de man (Russell Crowe) waar ze zich net aan ergerde een gevaarlijke psychopaat is die haar niet zo maar zal laten gaan.
×
Unhinged
Wanneer Rachel, een alleenstaande moeder, wordt opgehouden in het drukke verkeer door een trage chauffeur voor haar, laat ze toeterend haar onvrede blijken. Niks ongewoons in Los Angeles, waar gefrustreerde bestuurders zich maar al te vaak af reageren op anderen in het verkeer en zeker wanneer het verkeer muurvast zit. Rachel kan alleen niet vermoeden dat de man (Russell Crowe) waar ze zich net aan ergerde een gevaarlijke psychopaat is die haar niet zo maar zal laten gaan.
Details
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (1)Unhinged
Geschreven door: Nicole
   10-12-2020
Unhinged een thriller met een eenvoudig uitgangspunt en weinig poespas. Draait om de dagelijkse verkeer agressie wat steeds meer toeneemt. Russell Crowe zet een goede rol neer als een extreem doorgedraaide psychopaat en laat in het begin al zien waar hij toe in staat is. Ook Caren Pistorius als Rachel acteert overtuigend. Rachels dag begint al slecht en reageert al toeterend op haar voorganger die niet doorrijd en krijgt dit flink te verduren. De film is oppervlakkig daardoor te weinig diepgang. Het ontbreekt mij persoonlijk aan spanning. Toch is deze film zeker de moeite waard om te kijken.
Schrijf zelf een review
loading