De Croods Nederlands gesproken (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN. De Croods vertelt het verhaal over de allereerste familie uit de prehistorie....
De Croods (NL)

De Croods (NL)

Animatie Familie Kids
Taal: Nederlands Jaar: 2013 Duur: 1 u 35 min

NEDERLANDS GESPROKEN. De Croods vertelt het verhaal over de allereerste familie uit de prehistorie. Ze wonen in een grot, maar wanneer deze verwoest wordt kunnen ze niet anders dan op ontdekkingsreis gaan. Reizend door een spectaculair landschap, maken de Croods kennis met een hele nieuwe wereld, vol avontuur en fantastische wezens.

Familieavontuur Humoristisch Komisch Familiebanden Kleurrijke animatie Prehistorisch Prehistorisch landschap

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
Stereo 16:9
Anoniem
Een van de beste animatiefilms van 2013, zeer origineel en je ligt in een deuk!

Reviews

Anoniem
Leuk
Anoniem
Een prachtige film. Er zit veel humor in. Tegelijkertijd met een serieuze ondertoon.
Anoniem
Heel leuk
Anoniem
Erg leuke film met veel humor! Ik heb veel gelachen en hem binnen de huurperiode nog twee keer gekeken!
Anoniem
Superfilm. Samen met mijn zoon van 8 gekeken en we hebben er evenveel van genoten. Geweldige animaties, grappige dialogen en gewoon heel veel humor. Het verhaal gaat over een familie holbewoners die alleen bezig zijn met overleven en angst om door te gaan. Ze ontmoeten een iets verder gevorderd mens en door het contact met hem durven ze steeds meer.
Heel bizarre oerdieren en landschappen. Superleuk bedacht. Krijgt van mij een 8.
Anoniem
Leuk
Anoniem
Een heerlijke, grappige familiefilm. We hebben hem reeds meerdere keren gekeken en hij verveelt absoluut niet!
Anoniem
Super leuk voor iedereen! Mijn verwachting was matig totdat ik hem bekeek. Heb er echt van genoten, prachtige beelden en ook een goed verhaal!
Anoniem
Leuke kinderfilm, ook deze film is origineel in 3D maar niet zo te huren. Echt wel een minpunt van meJane.com, verder is de film best grappig. Alleen jammer dat ik ze in het Nederlands moet huren van m'n dochter ;)
Anoniem
Mijn dochter van 8 koos deze film uit voor onze zaterdagavondfilm. Ze lag geregeld te giechelen maar ik moet eerlijk zeggen dat voor ouderen hij ook zeer amusant is. Vooral de grappen over schoonmoeders en de fantastische fantasiedieren. Mooi getekend en een bijzonder thema namelijk dat je moet durven om achter de geraniums uit te komen en het avontuur op te zoeken.
Anoniem
Leuke familiefilm, kids hebben genoten hebben. De hele tijd stil gezeten en dat zegt heel wat
Anoniem
een supergave film, geweldig
Anoniem
Leuke, grappige familiefilm over een gezin uit de oertijd. Prachtige geanimeerde beelden. Lekker overdreven kleuren en uit proportionele achtergronden (rare dieren, reuze planten). Een familie met o.a. een puberende oer-tiener, ontdekkende baby, overbezorgde vader en een schoonmoeder, dat bezorgd veel grappige momenten. De film is zeker een aanrader, zeker als je ook van films zoals Kung Fu Panda, Shrek en Shark Tale houdt.
Jannie
Erg leuke animatiefilm. Toen ik bij de filmdetails keek had ik niet veel van de film verwacht en wist ik niet goed of ik de film wel of niet moest huren. Maar toch maar de film gekeken en ik vond het een superleuke film. Hebben de film zelfs 2x bekeken En het blijft leuk. Het gaat over een meisje dat super nieuwsgierig is en het licht wil volgen, maar haar vader ziet dat niet zitten en houd haar steeds tegen. Ze vlucht weg en komt een jongen tegen buiten haar familie om en die volgt het licht naar morgen. Hij weet hun over te halen om naar morgen te reizen en dat doen ze uiteindelijk dan toch met z'n allen. Maar owjee de wereld vergaat... Het is echt de moeite waard.
Anoniem
Leuke animatiefilm!
Als je de film Brave hebt gezien dan merk je dat deze personages ongeveer hetzelfde zijn gemaakt. Het verhaal op zich is niet speciaal. Iemand van de familie heeft een droom om verder te kijken dan alleen de grot waar zij in moeten zitten en dat is volgens de rest niet veilig. Erg simpel in elkaar gezet dus... Wel de personages maken je geweldig aan het lachen!!! Echte holbewoners van de eerste plank. Een film om niet na te denken, te lachen en te genieten van de mooi in elkaar gezette animatie. Een lust voor het oog.
Anoniem
Zelfs voor volwassenen leuk.
Anoniem
Erg leuke film! Deze film is echt een aanrader. Gezellig om te kijken met hele gezin.
Een vader probeert zijn gezin te beschermen door ze binnen te houden. Maar ook dat kan gevaarlijk zijn. De familie steunt erg op elkaar en hebben een hilarische manier van jagen. Feel good movie voor jong en oud.
Anoniem
Erg leuke film. Hele mooie graphics en echt heel bizar mooi gemaakt. Leuk verhaal ook en echt een aanrader voor jong en oud! De kleuren en alles is zo mooi en goed tot in het detail uitgewerkt. Verhaallijn is wel een beetje voorspelbaar maar overal gewoon echt een hele leuke ontspannende familie film.
Anoniem
Hele leuke film. Komen veel gevoelens naar boven. Ik wou geen enkel stuk missen. Ik raad iedereen aan om de film te kijken, heel leuk. HAHAHAHAHAHAHAHAHA
Lia
Wat een leuke kinderfilm. Zelfs erg leuk voor volwassenen.
Een goed verhaal en er is goed ingespeeld op de emoties.
Zeker de moeite waard
Anoniem
Wat een geweldige film is dit. Een vader probeert zijn gezin te beschermen door ze binnen te houden. Maar ook dat kan gevaarlijk zijn. De familie steunt erg op elkaar en hebben een hilarische manier van jagen. Feel good movie voor jong en oud.
Anoniem
Ik vond het wel een aardige film, maar had er eigenlijk wel iets meer van verwacht. Hier een daar een aardige grap, maar het verhaal leent zich voor betere grappen a la Ice Age. De getekende kwaliteit is in andere films ook wel beter. Geen misser, maar het kan beter.
Anoniem
Geweldig
Anoniem
Lachwekkende film zeg, heb nog nooit zoveel gelachen. Zeker een goede film met de familie erbij of met iets anders
Anoniem
Veel humor
Anoniem
Een hele gezellige familiefilm. Veel gelachen.
Anoniem
Hilarische animatiefilm voor jong en oud! Voor vrijwel ieder gezinslid een herkenbaar personage. Heb er ontzettend van genoten.
Deze gaan we snel nog eens kijken!
Anoniem
Super, heerlijke familiefilm. Even helemaal de tijd verliezen.
Rene
De Croods van Dreamworks is een echte aanrader! Een geweldige film vergelijkbaar met Ice Age en Hoe Tem je een Draak. De kinderen (jongen van 8 jaar en een meisje van 6 jaar) hebben de film wel drie keer gekeken. En elke keer lagen ze weer in een deuk. Ook voor volwassen is het leuk om naar te kijken. Als je bij deze film niet lacht, dan heb je wel een heel raar gevoel voor humor. Kortom, een echte aanrader om deze film met het hele gezin te kijken met een bak popcorn op schoot ;-)
Anoniem
Dreamworks laat met The Croods zien dat ze op de goede weg zitten. Na redelijk vermakelijke films komt de studio nu met hun beste werk in jaren.
Dit is een film die je zou verwachten van Pixar, met originele humor en mooie animatie. Waar Pixar met Cars 2 en Brave matig werk afleverde, scoort Dreamworks met deze film wat mij betreft een dikke 10.
Geert
Persoonlijk had ik er meer van verwacht, de trailer gezien hebbend, maar mijn zoontje van 5 vond het heel goed. Op zich is het leuk getekend, leuk verhaal en humoristisch maar het haalt niet het niveau van Ice Age vind ik. De familie Croods woont al jaar in jaar uit in dezelfde grot, elke dag hetzelfde tafereel van ochtend naar avond toe. De oudste dochter hunkert echter naar fun, naar avontuur, naar het echte leven. Wanneer de aarde begint te beven en te breken komen ze ongewild in dat avontuur terecht. De reis naar het gebergte en naar de zon zal hen dichter bij elkaar brengen dan ooit tevoren.
Nicole
De Croods, wat een geweldige animatiefilm, een lust voor het oog van het begin tot het einde! Deze film gaat over de eerste oerfamilie op aarde, de fam. Croods die werkelijk dag en nacht in een grot zitten omdat Pa Croods vindt dat het buiten niet veilig is, maar onverwachts komen ze in een groots avontuur terecht. De film is erg leuk, grappig en ook wel ontroerend. De animatiefiguren en dieren zijn schattig, apart en waanzinnig, net zoals het landschap. Je kunt goed zien dat deze film is geproduceerd door de makers van Ice Age.
Ik heb deze film met mijn gezin gekeken (allen boven de 16 jaar) maar we hebben zeker veel lol en pret gehad! Nogmaals: een geweldige film voor echt alle leeftijden en wat ons betreft een film die je gezien moet hebben! Top!!
loading