My Super Ex-Girlfriend (2006) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een jongeman in New York maakt het uit met zijn vriendin, maar tot zijn schrik ontdekt hij dat ze eigenlijk...
My Super Ex-Girlfriend

My Super Ex-Girlfriend

Komedie Romantiek Sciencefiction Romantische Komedie
Taal: Engels Jaar: 2006 Duur: 1 u 33 min

Een jongeman in New York maakt het uit met zijn vriendin, maar tot zijn schrik ontdekt hij dat ze eigenlijk een superheldin met bijbehorende superkrachten is: G-Girl. Wat nog erger is: ze is er niet bepaald blij mee dat hij het uit heeft gemaakt en besluit zijn leven tot een hel te maken.

Bekend om humor Humoristisch Lichtvoetig Superheldenactie Superheldenkostuums Moderne tijd New York

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Ik heb nog nooit zo hard gelachen bij deze film. Hartstikke veel humor, veel romantiek ook. Hartstikke leuke film, echt een aanrader.

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Anoniem
Een nieuwe parodie op de superhelden-verhalen. Nu met een vrouw als superheld. Een ietwat oppervlakkige verhaallijn over het daten van een superheld, maar wat gebeurt er als je het uitmaakt met een superheld....??
loading