Aliens Vs. Predator - Requiem: Een team van onderzoekers, wetenschappers en archeologen, onder leiding van een schatrijke industrieel, reist naar Bouvet om enkele piramides te onderzoeken, die nog ouder zijn dan die in Egypte en Mexico. Het lijkt er op dat ze gemaakt zijn door een oervolk dat voor onze tijd over de aarde heerste. Daar aangekomen ontdekken ze allerlei fossielen en skeletten van buitenaardse wezens en het vermoeden bestaat dat enkele van hen nog steeds in leven zijn.
×
Aliens Vs. Predator - Requiem
Een team van onderzoekers, wetenschappers en archeologen, onder leiding van een schatrijke industrieel, reist naar Bouvet om enkele piramides te onderzoeken, die nog ouder zijn dan die in Egypte en Mexico. Het lijkt er op dat ze gemaakt zijn door een oervolk dat voor onze tijd over de aarde heerste. Daar aangekomen ontdekken ze allerlei fossielen en skeletten van buitenaardse wezens en het vermoeden bestaat dat enkele van hen nog steeds in leven zijn.
Details
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (2)Aliens Vs. Predator - Requiem
Geschreven door: Monique
   20-04-2014
De film was spannend van het begin tot het einde. Jammer dat alles zich zowat afspeelde in het donker, het mag dat dan wel spannender maken maar dat maakte het wat moeilijker om de film te volgen. Pet af voor de special effects, ze waren geweldig. Ik heb meer van de Predator Vs. gezien en als ze deze wezens er in mee laten spelen is het gewoon een goede film. De acteurs speelden hun rol zeer geloofwaardig. Ik hoop dat ze hierna nog zo`n film maken, al zal dat niet makkelijk zijn om nieuwe dingen te bedenken. Deze film was absoluut de moeite waard om gezien te worden.
Geschreven door: Anoniem
   17-12-2013
Finally the second part of Aliens vs. Predators again... and again and again, this to me is like an undefeatable series of films like a formula which can never fail, I don't think it should stop like Lawnmower Man, Highlander or Final Destination, how can there not be another one... The year 2004 is surprizing considering it's high quality render even though it's a little bit too much filmed and/or developed in 3D at night and in the dark which I still consider to be a long-standing error in History Of Hollywood Film's. You can always film brighter and then do post 2D/3D production with even a simple trick I used with brightness and contrast... However, it's still a really great film so it should get good points.
Schrijf zelf een review