2 Fast 2 Furious: Nadat Brian O'Connor zijn vriend Dom Toretto - de criminele leider van een bende straatracers - liet ontsnappen, raakte hij zijn politiepenning kwijt. Sinds kort is hij echter terug in Miami en herenigd met zijn oude vriend Roman Pearce. Om zijn straf te ontlopen werkt hij undercover voor de politie: samen met de bloedmooie Monica Fuentes probeert hij een louche zakenman te ontmaskeren. En hij racet weer...maar ditmaal staat zijn leven op het spel.
×
2 Fast 2 Furious
Nadat Brian O'Connor zijn vriend Dom Toretto - de criminele leider van een bende straatracers - liet ontsnappen, raakte hij zijn politiepenning kwijt. Sinds kort is hij echter terug in Miami en herenigd met zijn oude vriend Roman Pearce. Om zijn straf te ontlopen werkt hij undercover voor de politie: samen met de bloedmooie Monica Fuentes probeert hij een louche zakenman te ontmaskeren. En hij racet weer...maar ditmaal staat zijn leven op het spel.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (2)2 Fast 2 Furious
Geschreven door: Mieke
   23-11-2010
Toffe film, om een avondje relaxed op de bank te kijken met vrienden. Vette muziek en nice rides! Het is het 2e deel van, The fast and The Furious. Maar goed los van elkaar te kijken...! Kijk ook The fast and The furious - Tokyodrift (deel 3), en Fast anf Furious (deel 4)ENJOY!!
Geschreven door: Anoniem
   09-11-2010
Enorm leuk verhaal. Aanrader om met een groep vrienden te kijken. Stoere meiden en boys stelen de show met hun auto's. Leuk film om naar te kijke hier en daar ook wat humor.
Schrijf zelf een review
loading