2 Fast 2 Furious (2003) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Nadat Brian O'Connor zijn vriend Dom Toretto - de criminele leider van een bende straatracers - liet...
2 Fast 2 Furious

2 Fast 2 Furious

Actie
Taal: Engels Jaar: 2003 Duur: 1 u 43 min

Nadat Brian O'Connor zijn vriend Dom Toretto - de criminele leider van een bende straatracers - liet ontsnappen, raakte hij zijn politiepenning kwijt. Sinds kort is hij echter terug in Miami en herenigd met zijn oude vriend Roman Pearce. Om zijn straf te ontlopen werkt hij undercover voor de politie: samen met de bloedmooie Monica Fuentes probeert hij een louche zakenman te ontmaskeren. En hij racet weer...maar ditmaal staat zijn leven op het spel.

Snelle auto's Adrenaline Dynamisch Straatracen Auto stunts Huidige tijd Miami

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
×

meJane Extra's

Preview - Los Bandoleros
Deze video is beschikbaar na het huren of kopen van 2 Fast 2 Furious.
Klik op Kijk film om verder te gaan, na het afrekenen heb je direct toegang!

Mieke
Toffe film, om een avondje relaxed op de bank te kijken met vrienden. Vette muziek en nice rides! Het is het 2e deel van, The fast and The Furious. Maar goed los van elkaar te kijken...! Kijk ook The fast and The furious - Tokyodrift (deel 3), en Fast anf Furious (deel 4)ENJOY!!

Reviews

Anoniem
Enorm leuk verhaal. Aanrader om met een groep vrienden te kijken. Stoere meiden en boys stelen de show met hun auto's. Leuk film om naar te kijke hier en daar ook wat humor.
loading