12 Rounds: Reloaded: Ambulancebroeder Nick Malloy belandt in een levensgevaarlijk spel wanneer hij door een wraakzuchtige psychopaat uit zijn verleden wordt gebeld. De man dreigt met het plegen van een reeks moorden en heeft daarbij ook Nicks vrouw op het oog. De moorden kunnen alleen voorkomen worden als Nick 12 opdrachten uitvoert. Zonder de politie heeft Nick geen tijd te verliezen en moet hij met raadselachtige aanwijzingen de psychopaat zien te vinden.
×
12 Rounds: Reloaded
Ambulancebroeder Nick Malloy belandt in een levensgevaarlijk spel wanneer hij door een wraakzuchtige psychopaat uit zijn verleden wordt gebeld. De man dreigt met het plegen van een reeks moorden en heeft daarbij ook Nicks vrouw op het oog. De moorden kunnen alleen voorkomen worden als Nick 12 opdrachten uitvoert. Zonder de politie heeft Nick geen tijd te verliezen en moet hij met raadselachtige aanwijzingen de psychopaat zien te vinden.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (1)12 Rounds: Reloaded
Geschreven door: Anoniem
   14-10-2013
Een erg mooie en goede actie film. Opbouw van de film is erg goed en met name de rondes zijn leuk en goed bedacht. Einde is een beetje abrupt en alle mensen zijn... 1 op 1 actie tussen de hoofdrol spelers had de film nog meer imput gegeven!
Schrijf zelf een review
loading