The Vanished (2020) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Wat een leuke campervakantie aan een idyllisch meertje moest worden, ontaardt in een nachtmerrie wanneer het...
The Vanished

The Vanished

Actie Thriller
4.80 Taal:Engels Jaar:2020 Duur:1 u 50 min

Wat een leuke campervakantie aan een idyllisch meertje moest worden, ontaardt in een nachtmerrie wanneer het dochtertje van Paul en Wendy plots spoorloos verdwijnt. Hoewel de lokale sheriff zich verbeten in de zaak vastbijt, vermoeden ze kwaad opzet en nemen ze het recht in eigen handen.

Huurprijs: €2,99 of 6 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen
NL 5.1 16:9

Deze film komt ook voor in

Reviews (1)

4.80/10.0
4
Barbara
23-05-2021
Leuk als je van een mysterieuze thriller houdt. De een zal dit een briljante film vinden; de ander absoluut niet. Wij kregen redelijk hoofdpijn van het aantal plotwendingen en het aantal keren dat je op het verkeerde been wordt gezet. De hele film rammelt van de onlogische en onnatuurlijke gedragingen van de hoofdrolspelers. Daardoor kijkt de film niet lekker weg. Maar goed; een film kan fictie zijn en hoeft natuurlijk niet waarheidsgetrouw te zijn. Wij hebben hem afgekeken en gaan hem zeker nooit weer kijken, maar wie weet.. misschien vind jij hem geweldig..
loading