Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge: Nadat zijn familie op gruwelijke wijze is afgeslacht door de ijskoude huurling Sub-Zero, wordt Hanzo Hasashi verbannen naar het kwellende Netherrealm. Daar krijgt hij de kans om in ruil voor zijn hulp aan de sinistere Quan Chi, zijn familie te wreken. Hij komt opnieuw tot leven als Scorpion, een dolende ziel die uit is op wraak. Terug in Earthrealm verzamelt Lord Raiden een team van elitekrijgers, een onwaarschijnlijke groep helden met één kans om de mensheid te redden.
2020

Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge

Bekijk reviews (0)
77 min Ondertiteling: Nederlands Taal: Engels | Geluid: Stereo Beeldformaat: 16:9
Actie Animatie Nadat zijn familie op gruwelijke wijze is afgeslacht door de ijskoude huurling Sub-Zero, wordt Hanzo Hasashi verbannen naar het kwellende Netherrealm. Daar krijgt hij de kans om in ruil voor zijn hulp aan de sinistere Quan Chi, zijn familie te... meer filminformatie
Regisseur: Ethan Spaulding

Ook op:
Beschikbaar t/m: 30 april 2021
Kijk voor: €3,99 of 8 Moviepoints
Huurperiode: 2 dagen
Trailer Geef cadeau
×
Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge
Nadat zijn familie op gruwelijke wijze is afgeslacht door de ijskoude huurling Sub-Zero, wordt Hanzo Hasashi verbannen naar het kwellende Netherrealm. Daar krijgt hij de kans om in ruil voor zijn hulp aan de sinistere Quan Chi, zijn familie te wreken. Hij komt opnieuw tot leven als Scorpion, een dolende ziel die uit is op wraak. Terug in Earthrealm verzamelt Lord Raiden een team van elitekrijgers, een onwaarschijnlijke groep helden met één kans om de mensheid te redden.
Details
Regisseurs:Ethan Spaulding
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
Beschikbaar in: Nederland, België
×
Reviews (0)Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

Schrijf zelf een review
loading