cab070d53bd0d200746fb852a922064a
Swallow online kijken / downloaden: Hunter lijkt een perfect leven te leiden samen met Ritchie, haar man die net de leiding heeft overgenomen van het familiebedrijf. Wanneer ze zwanger wordt, ontwikkelt ze de dwangmatige eetstoornis 'Pica', gekenmerkt door het eten van niet-eetbare dingen. Men besluit om haar te controleren om het ergste te voorkomen: de bedreiging van de voorzetting van de familielijn van de Conrads... Maar verbergt deze vreemde en oncontroleerbare obsessie misschien een groter en verschrikkelijk geheim? - Swallow
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Swallow

Hunter lijkt een perfect leven te leiden samen met Ritchie, haar man die net de leiding heeft overgenomen van het familiebedrijf. Wanneer ze zwanger wordt, ontwikkelt ze de dwangmatige eetstoornis 'Pica', gekenmerkt door het eten van niet-eetbare dingen. Men besluit om haar te controleren om het ergste te voorkomen: de bedreiging van de voorzetting van de familielijn van de Conrads... Maar verbergt deze vreemde en oncontroleerbare obsessie misschien een groter en verschrikkelijk geheim?
Waardering:
Acteurs: Haley Bennett, Elizabeth Marvel, Austin Stowell
Categorie: Drama
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!