Scarface (1983) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De jonge Cubaan Tony Montana wordt geconfronteerd met de harde waarheid als in Miami blijkt dat vluchtelingen zich enkel...
Scarface

Scarface

Misdaad Drama 8.15
Taal:Engels Ondertiteling:Nederlands Geluid:5.1 Jaar:1983 Beeldformaat:16:9 Speelduur:2 uur en 43 minuten

De jonge Cubaan Tony Montana wordt geconfronteerd met de harde waarheid als in Miami blijkt dat vluchtelingen zich enkel staande kunnen houden met misdaad. Hij maakt kennis met de wereld van de coca´nesmokkel en weet zich met het witte poeder omhoog te werken tot de baas van het reusachtige imperium. Brian De Palma wist met deze film een beeld te geven van de opkomst en de val van een modern misdadigersimperium. Met de uitgelezen cast van o.a. Al Pacino en Michelle Pfeiffer werd 'Scarface' de grootste, maar tevens bloedigste gangsterfilm van de jaren '80.

Huurprijs: €2,99 of 6 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen

Deze film komt ook voor in

Reviews (1)

8.15/10.0
8
Anoniem
15-04-2014
Iedereen in mijn omgeving is lovend over Scarface. Dat zorgt voor hele hoge verwachtingen. Zo hoog, dat ik toch een beetje teleurgesteld was. Toch heb ik erg genoten, er zitten een paar bekende scenes in, waarbij de laatste de allerbekendste is en misschien wel een van de bekendste uit de hele filmgeschiedenis is. Het verhaal is wel wat onrealistisch, maar zeker weten genietbaar.
loading