Scarface (1983) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De jonge Cubaan Tony Montana wordt geconfronteerd met de harde waarheid als in Miami blijkt dat vluchtelingen zich enkel...
Scarface

Scarface

Misdaad Drama
Taal: Engels Jaar: 1983 Duur: 2 u 43 min

De jonge Cubaan Tony Montana wordt geconfronteerd met de harde waarheid als in Miami blijkt dat vluchtelingen zich enkel staande kunnen houden met misdaad. Hij maakt kennis met de wereld van de cocaďnesmokkel en weet zich met het witte poeder omhoog te werken tot de baas van het reusachtige imperium. Brian De Palma wist met deze film een beeld te geven van de opkomst en de val van een modern misdadigersimperium. Met de uitgelezen cast van o.a. Al Pacino en Michelle Pfeiffer werd 'Scarface' de grootste, maar tevens bloedigste gangsterfilm van de jaren '80.

Cultklassieker Gewelddadig Amerikaanse Droom Grafisch geweld Jaren '80 Miami

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Anoniem
Iedereen in mijn omgeving is lovend over Scarface. Dat zorgt voor hele hoge verwachtingen. Zo hoog, dat ik toch een beetje teleurgesteld was. Toch heb ik erg genoten, er zitten een paar bekende scenes in, waarbij de laatste de allerbekendste is en misschien wel een van de bekendste uit de hele filmgeschiedenis is. Het verhaal is wel wat onrealistisch, maar zeker weten genietbaar.
loading