Jack Reacher: Oud-militair James Barr wordt beschuldigd van een vijfvoudige moord. Hij vraagt de oud-politieofficier Jack Reacher om hulp. Hij weet dat Reacher er alles aan zal doen om de waarheid te achterhalen.
×
Jack Reacher
Oud-militair James Barr wordt beschuldigd van een vijfvoudige moord. Hij vraagt de oud-politieofficier Jack Reacher om hulp. Hij weet dat Reacher er alles aan zal doen om de waarheid te achterhalen.
Details
Beeldformaat: 16:9
Beschikbaar in: Nederland, België
×
Reviews (20)Jack Reacher
Geschreven door: Stefan
   02-10-2013
Typische film voor Tom Cruise. Redelijk goed verhaal, heerlijke actie, lekkere spanning. Ja wederom een film van formaat. Als je een beetje fan bent van Tom Cruise, zou ik deze gewoon lekker kijken. Ik vind hem toch echt een van de beste acteurs van Amerika. Hij zet het karakter wat hij speelt altijd goed neer. Ik vond het de moeite waard en geef een 7.
Geschreven door: Lammert
   03-09-2013
Vond het een goed film. Verhaal is redelijk in elkaar gezet, mocht wel meer actie in zitten.
Geschreven door: Anoniem
   31-08-2013
Vermakelijke film. Goed verhaal, wel enigszins overdreven. Typische heldenrol weer voor Cruise. Acteerwerk van advocate vond ik wat slap. Beste acteur in de film is Duvall. Wel de moeite waard om een keer gezien te hebben.
Geschreven door: Bjorn
   28-08-2013
Jack Reacher is een mooie, spannende actiefilm! Met leuk verhaal en mooie effecten. Tom Cruise is super in deze film, maar al zijn films zijn geweldig, zoals Mission Impossible 1, 2 en drie. Is echt een aanrader deze film! Als je van een mooie actiefilm houdt, zeker kijken. In deze film speelt Tom Cruise Ethan! Één man die vroeger in leger zat en nu gewoon achter de waarheid wil komen, samenwerkend met het OM.
Geschreven door: Sander
   26-08-2013
Jack Reacher gekeken. Nou, toch weer zonde van mijn geld en tijd. Het had best een leuke film kunnen zijn als ze niet dat kleine verwende mannetje van een Tommie Cruise in de hoofdrol hadden gezet. Met Tom Cruise in de hoofdrol... met zo'n film is gewoonweg niks meer geloofwaardig. Wat dat betreft had hij zich beter kunnen opgeven voor de rol van Golem. Als je door Tommie heen kijkt is het voor de rest wel een vermakelijke film, als je voor de rest toch niks te doen hebt.
Geschreven door: Anoniem
   14-08-2013
Weer een topfilm van Tom Cruise! Heel origineel is het verhaal niet, maar de film is goed uitgewerkt. Deze film duurt 2 uur, maar wordt niet langdradig. De film is goed in elkaar gezet en er zit genoeg spanning in. De vergelijking met Mission Impossible vind ik wat ver gezocht, maar de film is wel een aanrader.
Geschreven door: Anoniem
   10-08-2013
Tom Cruise is onovertreffelijk in Mission Impossible. Een soort James Bond, maar dan anders. Die rol past hem. En Jack Reacher? Ach, Jack is gewoon Ethan.... Een andere naam, maar dezelfde actie, snelheid, enz. Deze film is zeker net zo goed als M.I. en Cruise dus ook. Cruise doet gewoon waar hij het best in uitkomt en daar is niks mis mee. Gewoon een goede film.
Geschreven door: Anoniem
   30-07-2013
Heb deze film heden avond bekeken. Geweldig, een prima actie-thriller, dit verhaal met Tom Cruise. Ook de andere acteurs waren goed in hun rol. De film boeit van het begin tot het einde. Dan pas wordt het hele plaatje duidelijk, waarom hij ineens opduikt. De film heeft goede gedoseerde acties en geweld, en een prima plot aan het einde. Bij alle films is hij niet Tom Cruise, maar de hoofdpersoon die hij speelt. Ik vind deze film zeker een aanrader.
Geschreven door: Ilana
   07-07-2013
Ja, dit was nou weer eens een goede film! Tom Cruise (Reacher) op zijn best in dit soort films. Mooi(e) rol(letje) van Robert Duvall (Cash), waar ook wat humor om de hoek komt kijken; altijd leuk. De acteerprestaties van Rosamund Pike (Helen) en de anderen zijn prima. Goede actiescènes en een sterk opgebouwde verhaallijn. Van begin tot eind spannend. Wat we hadden verwacht van deze film kwam zeker uit: een mooie 9.
Geschreven door: Anoniem
   26-06-2013
Jack Reacher is net zo onverzettelijk, zo onoverwinnelijk, als Ethan Hunt in de Mission Impossible films, maar daar houdt de vergelijking met Cruise's bekendste rol wel op. Reacher is een veel onaangenamer personage, in een veel duisterder scenario. Niet verwonderlijk van regisseur en schrijver MacQuarrie, die zich specialiseert in gore hufters en gemeen geweld. Niet voor niets de man achter Keyser Szoze en het gierend uit de bocht vliegende "Way of the Gun". "Jack Reacher" is een - zonder meer spannende - actiefilm die hier en daar ronduit ongeloofwaardig detectivewerk laat zien afgewisseld met gruizige gevechts- en achtervolgingsscènes. Het geheel is in niets zo glamoureus als de meeste van Cruise's spektakelvehikels, en zou dus ook vies kunnen tegenvallen voor de liefhebbers van Tom's beroemde ironische grijns. Maar als je iets verder kijkt, zie je dat Cruise - duister charismatisch - in zijn eentje deze film naar een hoger plan trekt. Cruise compenseert de gaatjes in het script, Cruise maakt zijn rol net menselijk genoeg, en Cruise draagt de actie met smerige straatvechterstechniek. Geen blockbuster, maar zeer solide spanning.
Geschreven door: Anoniem
   22-06-2013
Weer een echte Tom Cruise-film. Een goede onderhoudende en opbouwende actiefilm met voor de verandering een aardig verhaal. Dit soort rollen zijn Tom Cuise op het lijf geschreven. Ook Robert Duvall speelt een geinig rolletje mee. Vooral de actiescènes spreken tot de verbeelding maar zijn niet tot het oneindige overdrijven.
Geschreven door: Anoniem
   22-06-2013
Prima film die leuk wegkijkt. Zit voldoende actie in en ook wat humor. Tom Cruise speelt z'n rol goed en geloofwaardig. Vond de film wel wat lang trekken, had wat korter gemogen zodat de vaart erin blijft. Al met al een prima actiefilm waar ik met plezier naar heb gekeken. Hij boeit van begin tot het eind, alhoewel hij naar het einde toe wel steeds interessanter/boeiender wordt. Interessant gegeven: je zaak laten onderzoeken door iemand die je niet mag en graag veroordeeld ziet worden omdat je gelooft dat hij gerechtigheid boven alles het belangrijkste vindt.
Geschreven door: Nicole
   20-06-2013
De andere Reviewers schrijven het al, een topfilm met Tom Cruise in de hoofdrol. De film bouwt zich langzaam aan op en wordt steeds spannender. Tom Cruise als Jack Reacher speelt hierin een mysterieuze gozer die uit het niets opduikt. Het gaat hem maar om een ding: gerechtigheid, de rest heeft hij lak aan. In deze film neemt hij het min of meer op voor een oude bekende uit het leger namelijk James Barr. Jack heeft ooit beloofd als hij nogmaals een fout maakt hij korte metten met hem maakt. Nadat Barr beschuldigd wordt van het neerschieten van 5 mensen, gaat Jack op onderzoek uit of hij wel schuldig is? Tom Cruise zet net zoals altijd weer een uitstekende rol neer, en de meeste stunts doet hij zelf alleen dat is al uniek! Ook acteur Jai Courtney als Charlie zet een top prestatie neer, vind hem een erg goede acteur, leuk dat hij eens de slechterik speelt (bekend van de serie: Spartacus: Blood and Sand en o.a. de film: Die hard 5 - A good day to Die Hard.) Een goed verhaal met goede actiescènes, misschien ietjes minder als we van Tom Cruise gewend zijn! Zeker een aanrader wat mij betreft. Top film!!
Geschreven door: Bengt
   12-06-2013
Zoals altijd een film die aandacht erbij houdt en waarbij de opbouw van rustig naar steeds spannender wordt. Verhaal zit heel goed in elkaar. En Tom Cruise is een acteur bij uitstek, daar valt niet over te twisten. Superfilm, ik kan niet anders zeggen! Ik zou hem zeker nog voor een tweede keer kijken ook.
Geschreven door: Paul
   12-06-2013
Ja met Tom Cruise is een film eigenlijk wel vooraf een succes, zo geldt dat wat mij betreft ook voor Jack Reacher. De film houdt van begin af aan een goede spanning vast, goed in beeld gebracht en is een Cruise film waardig. Ik zou hem iedereen willen aanraden die een goede thriller/misdaad/actie film wil zien.
Geschreven door: Michel
   11-06-2013
En alweer een toppertje van Tom Cruise. Als hij geen acteur was geworden had ie altijd nog top-atleet of stuntman kunnen worden. En dat is in deze film weer goed te zien, samen met de 'making of'; want natuurlijk doet hij de stunts z.g.a. helemaal zelf. Prachtig: met het rijden in de Chevelle SS, maar ook de knokpartij geheel aan het eind, waar hij de echte moordenaar te pakken neemt. Geen 100 klappen en maar niets voelen en gewoon doorgaan, nee een z.g.a. echte 'fight'! En het slotstuk is top als Helen Rodin bij de 'suspect' de ontknoping brengt! Heerlijke film in dit genre.
Geschreven door: Harry
   07-06-2013
Voor zo'n kleine vent als Tom Cruise heeft hij toch wel een beetje heldenrollen. De scène in de kroeg; Ik vind het knap dat ze een volle kroeg mensen vinden waar Tom Cruise niet de kleinste is... Maar een aardig verhaal, prima eerste half uur en dan zakt het wat in. Blijft wel spannend: wie is de uiteindelijke mol en hoe lost Tom het op? Uiteindelijk een vermakelijke film maar er had wat mij betreft iets meer actie in gemogen. Pittigere rol van Rosamund. Was zeker op zijn plaats geweest als advocate... was echt te slap. 1 keer kijken is echt voldoende.
Geschreven door: Geert
   06-06-2013
Op basis van de trailer wou ik deze film wel zien. Actie, goede acteurs, goed plot en humor. De film loste alle verwachtingen in. De film start met een aanslag op 5 mensen. De politie is de dader snel op het spoor, te snel? En heeft men de dader? Jack Reachers naam valt en iets later verschijnt hij ook op het toneel. Samen met de advocate van dienst zoekt hij uit of de juiste man gevat is. Het verhaal klopt en er wordt goed geacteerd. Eén minpunt: de ondertitels zitten niet goed, de é, è, ë,... komen niet goed door, op den duur stoort het wel een beetje.
Geschreven door: Kris
   06-06-2013
Jack Reacher, een man die niemand kent of weet waar hij is. Maar elkeen moet hem vrezen tenzij je niks verkeerds hebt gedaan natuurlijk. Als verdachte van de schietpartij vreest hij slechts 1 man en het is net ook die man die hem kan helpen. Jack Reacher trekt als onderzoeksrechercheur op pad om de waarheid te achterhalen. Prachtige film met een sterke cast en een grijpende verhaallijn. Zeker een aanrader!
Geschreven door: Anoniem
   06-06-2013
Lekkere en leuke film. Een beetje lijkend op MI maar wel erg onderhoudend! Tom Cruise is weer helemaal in zijn element en ook de overige acteurs spelen een goede en mooie rol. The Hero story is dit wel weer maar dat is wel een beetje á la Cruise. Mooie opbouw van verhaal en goede afloop met een goede wending aan het einde!! Aanrader!!
Schrijf zelf een review