5e62d03aec0d17facfc5355dd90d441c
Banana Split online kijken / downloaden: Het duurt niet lang meer tot April de deuren van de middelbare school achter zich kan sluiten. In deze periode komt er tevens een einde aan haar langdurige relatie met haar vriendje Nick. Omdat ze over enkele maanden aan de universiteit begint, wil ze nu nog onbezorgd genieten in Los Angeles. Op een feest stuit ze op Clara, de nieuwe vlam van Nick. Hun afkeer jegens elkaar verandert al snel in wederzijdse waardering. Ze sluiten vriendschap. - Banana Split
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Banana Split
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Banana Split

Het duurt niet lang meer tot April de deuren van de middelbare school achter zich kan sluiten. In deze periode komt er tevens een einde aan haar langdurige relatie met haar vriendje Nick. Omdat ze over enkele maanden aan de universiteit begint, wil ze nu nog onbezorgd genieten in Los Angeles. Op een feest stuit ze op Clara, de nieuwe vlam van Nick. Hun afkeer jegens elkaar verandert al snel in wederzijdse waardering. Ze sluiten vriendschap.
Waardering:
Acteurs: Liana Liberato, Dylan Sprouse, Hannah Marks
Categorie: Komedie
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!