Jojo Rabbit: Jojo Betzler is een 10-jarige jongen die deel uit maakt van de Hitlerjugend. Zijn voorstelling van het huidige Duitsland worden op de proef gestelt als hij een Joods meisje ontdekt die schuilt in zijn huis. Jojo raakt in het conflict met zijn imaginaire vriend Hitler en begint hij zijn blind nationalisme in vraag te stellen.
×
Jojo Rabbit
Jojo Betzler is een 10-jarige jongen die deel uit maakt van de Hitlerjugend. Zijn voorstelling van het huidige Duitsland worden op de proef gestelt als hij een Joods meisje ontdekt die schuilt in zijn huis. Jojo raakt in het conflict met zijn imaginaire vriend Hitler en begint hij zijn blind nationalisme in vraag te stellen.
Details
Geluid: 5.1
Beeldformaat: 16:9
Beschikbaar in: Nederland, BelgiŽ
×
Reviews (2)Jojo Rabbit
Geschreven door: Filip
   13-10-2020
Goede film die een tragische tijd door de ogen van een 10 jarige op een unieke wijze uitbeeld. Een komedie zou ik het niet echt noemen maar zeker het bekijken waard.
Geschreven door: Geert
   11-05-2020
Jojo is een 10jarige duitser en overtuigd nazi aanhanger. Hij maakt deel uit van de Hitlerjugend en hij heeft zelfs een imaginaire vriend, Hitler himself. Jojo groeit op in de overtuiging dat de Nazis het grote gelijk hebben en enkel goed doen. Dan doet hij een ontdekking op zolder die hem aan het twijfelen brengt en alles in vraag stelt. Topcast en vooral absurde humor over hoe onwetend en goedgelovig Jojo is. Geweldige korte cameo's van een paar topacteurs in hillarische rollen. Het toont vooral hoe beÔnvloedbaar mensen zijn®in het maken van mening, in plaats van zelf na te gaan.
Schrijf zelf een review
loading