Jojo Rabbit (2019) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Jojo Betzler is een 10-jarige jongen die deel uit maakt van de Hitlerjugend. Zijn voorstelling van het huidige...
Jojo Rabbit

Jojo Rabbit

Komedie Oorlog
Taal: Engels Jaar: 2019 Duur: 1 u 44 min

Jojo Betzler is een 10-jarige jongen die deel uit maakt van de Hitlerjugend. Zijn voorstelling van het huidige Duitsland worden op de proef gestelt als hij een Joods meisje ontdekt die schuilt in zijn huis. Jojo raakt in het conflict met zijn imaginaire vriend Hitler en begint hij zijn blind nationalisme in vraag te stellen.

Denkbeeldige Hitler Jeugdige naÔviteit Satirisch Kindonthechting Kleurrijke esthetiek Tweede Wereldoorlog Nazi-Duitsland

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
×

meJane Extra's

Making of - Making-of
Deze video is beschikbaar na het huren of kopen van Jojo Rabbit.
Klik op Kijk film om verder te gaan, na het afrekenen heb je direct toegang!

Jojo Rabbit Soundtrack

Jojo Rabbit Soundtrack

SpotifySpeel af op Spotify

1. Jojo's March

Michael Giacchino

2. Rabbit Got Your Tongue

Michael Giacchino

3. How Jojo Got His Name

Michael Giacchino

4. Adolf Einleitung in Cheek

Michael Giacchino

5. Catch the Antelopers

Michael Giacchino

6. Grenade and Bear It

Michael Giacchino

7. Jojo's Infirmary Period

Michael Giacchino

8. A New Uni-deform

Michael Giacchino

9. From Poster to Postest

Michael Giacchino

10. The Secret Room

Michael Giacchino

Filip
Goede film die een tragische tijd door de ogen van een 10 jarige op een unieke wijze uitbeeld. Een komedie zou ik het niet echt noemen maar zeker het bekijken waard.

Reviews

Geert
Jojo is een 10jarige duitser en overtuigd nazi aanhanger. Hij maakt deel uit van de Hitlerjugend en hij heeft zelfs een imaginaire vriend, Hitler himself. Jojo groeit op in de overtuiging dat de Nazis het grote gelijk hebben en enkel goed doen. Dan doet hij een ontdekking op zolder die hem aan het twijfelen brengt en alles in vraag stelt. Topcast en vooral absurde humor over hoe onwetend en goedgelovig Jojo is. Geweldige korte cameo's van een paar topacteurs in hillarische rollen. Het toont vooral hoe beÔnvloedbaar mensen zijn®in het maken van mening, in plaats van zelf na te gaan.
loading