Jojo Rabbit (2019) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Jojo Betzler is een 10-jarige jongen die deel uit maakt van de Hitlerjugend. Zijn voorstelling van het huidige...
Jojo Rabbit

Jojo Rabbit

Komedie Oorlog
7.05 Taal:Engels Jaar:2019 Duur:1 u 44 min

Jojo Betzler is een 10-jarige jongen die deel uit maakt van de Hitlerjugend. Zijn voorstelling van het huidige Duitsland worden op de proef gestelt als hij een Joods meisje ontdekt die schuilt in zijn huis. Jojo raakt in het conflict met zijn imaginaire vriend Hitler en begint hij zijn blind nationalisme in vraag te stellen.

Huurprijs: €2,99 of 6 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen
NL 5.1 16:9

Jojo Rabbit: Preview & Making of

Bekijk hier bonus content van Jojo Rabbit: een gratis preview van de film en krijg toegang tot een kijkje achter de schermen door de film te huren!

×

meJane Extra's

Making of - The Making of Jojo Rabbit
Deze video is beschikbaar na het huren van Jojo Rabbit.
Klik op Kijk film om verder te gaan, na het afrekenen heb je direct toegang!

Kijk film

Reviews (2)

7.05/10.0
9
Filip
13-10-2020
Goede film die een tragische tijd door de ogen van een 10 jarige op een unieke wijze uitbeeld. Een komedie zou ik het niet echt noemen maar zeker het bekijken waard.
7
Geert
11-05-2020
Jojo is een 10jarige duitser en overtuigd nazi aanhanger. Hij maakt deel uit van de Hitlerjugend en hij heeft zelfs een imaginaire vriend, Hitler himself. Jojo groeit op in de overtuiging dat de Nazis het grote gelijk hebben en enkel goed doen. Dan doet hij een ontdekking op zolder die hem aan het twijfelen brengt en alles in vraag stelt. Topcast en vooral absurde humor over hoe onwetend en goedgelovig Jojo is. Geweldige korte cameo's van een paar topacteurs in hillarische rollen. Het toont vooral hoe beďnvloedbaar mensen zijn¨in het maken van mening, in plaats van zelf na te gaan.
loading