Schindler's List (1993) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De film vertelt het indringende, waargebeurde verhaal van de ondoorgrondelijke Oskar Schindler, lid van de...
Schindler's List

Schindler's List

Drama Oorlog
Taal: Engels Jaar: 1993 Duur: 3 u 7 min

De film vertelt het indringende, waargebeurde verhaal van de ondoorgrondelijke Oskar Schindler, lid van de nazi-beweging, charmeur en oorlogsprofiteur die de levens redde van 1100 Joden tijdens de holocaust. Het is de triomf van één man van onuitwisbare betekenis en het drama van degenen die, dankzij zijn tussenkomst, een van de zwartste periodes in de geschiedenis van de mensheid overleefden.

Historisch Emotioneel Dramatisch Holocaust Zwart-wit Tweede Wereldoorlog Krakau

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Monica
Voor de derde keer gezien. Wat een indrukwekkende film! Waar gebeurd en waarheidsgetrouw verfilmd. Wie deze film mooi vindt, zou ook het boek: Door de ogen van een kind:, geschreven door Stella Muller Madej moeten lezen. Zij was een meisje van Schindlers List. Dan begrijp je de film nog beter!!

Reviews

Kato
Een van de mooiste films die ik ooit al heb gezien over de Jodenvervolging. Ik kon niet stoppen met kijken ondanks de film 3 uur duurde. Op het einde heb ik zelfs een traantje weggepinkt. Sterke aanrader!!
Ginette
een goed waar gebeurd oorlog verhaal
Vicky
In de omschrijving van deze film staat dat de ondoorgrondelijke Oskar Schindler, lid van de nazi-beweging, charmeur en oorlogsprofiteur de levens redde van 1100 Joden tijdens de holocaust.Wat begint als zijnde een oorlogsprofiteur mondde uit tot 1 van de prachtigste doeleinden die hij had met het geld hij verdiende aan deze mensen , ik denk dat men dus nog moeilijk , naderhand de film vordert kan spreken over een oorlogsprofiteur...Hij profiteert maar om een geweldige reden,prachtig waargebeurd verhaal over een volksheld.
Anoniem
Niet veel over te zeggen, het was een topfilm.
Anoniem
Het is een mooie maar heftige film
loading