Pearl Harbor (2001) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Rafe McCawley en Danny Walker kennen elkaar al sinds hun jeugd en hebben allebei de droom piloot bij de Amerikaanse...
Pearl Harbor

Pearl Harbor

Romantiek Actie Oorlog
Taal: Engels Jaar: 2001 Duur: 2 u 56 min

Rafe McCawley en Danny Walker kennen elkaar al sinds hun jeugd en hebben allebei de droom piloot bij de Amerikaanse luchtmacht te worden. Wanneer ze zich uiteindelijk aanmelden en goedgekeurd worden, wordt Danny ingedeeld bij een vliegsquadron bij Pearl Harbor, Hawaii. Rafe meldt zich vrijwillig aan bij een vliegsquadron in Engeland om te strijden tegen de nazi's. Hij laat naast Danny ook zijn vriendin Evelyn Johnson, die hij tijdens de medische keuring heeft leren kennen, in de V.S. achter. Rafe wordt boven Het Kanaal neergeschoten en als hij hersteld is van zijn verwondingen keert hij terug naar Evelyn in Pearl Harbor. Het idyllische leventje daar wordt ruw verstoord, wanneer de Japanners de militaire vloot in de haven van Pearl Harbor en de militaire vliegvelden op het eiland onder vuur nemen door middel van een verrassingsaanval.

Historische aanval Drama Epic Oorlogsdrama Luchtgevechten Tweede Wereldoorlog Hawaii

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading