Avengers: August de Wynter vormt een geniale gek met zijn wervelende ijsstormen, verschroeiende temperaturen en gemechaniseerd bijen-leger een gigantische bedreiging voor de wereld. Maar kou, hitte noch benarde situaties kunnen onze helden hun kalmte doen verliezen. Iemand thee?
×
Avengers
August de Wynter vormt een geniale gek met zijn wervelende ijsstormen, verschroeiende temperaturen en gemechaniseerd bijen-leger een gigantische bedreiging voor de wereld. Maar kou, hitte noch benarde situaties kunnen onze helden hun kalmte doen verliezen. Iemand thee?
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (1)Avengers
Geschreven door: Alexander
   31-08-2013
"The Avengers" (1998) is een Amerikaanse film die geÔnspireerd is door de gelijknamige populaire Engelse TV-serie uit de jaren '60. Deze prent wordt verkeerdelijk gezien als een remake en wordt hierdoor zwaar ondergewaardeerd. Regisseur Jeremiah Chechik heeft er echter een redelijk geslaagde film van gemaakt met een bijzonder James Bond-achtig verhaal en een haast stripverhaalachtige aanpak. Hij weet een erg Brits ouderwets sfeertje te creŽren. Er wordt leuk geacteerd met een alles relativerend knipoog. De dialogen zijn vrij grappig en worden opgefleurd met vleugjes onderkoelde Engelse humor. Het scenario is vrij efficiŽnt. De decors en de locaties zien er goed uit. De elegante, ietwat flegmatieke hoofdpersonages gaan voortreffelijk gekleed. De actiescŤnes zien er overtuigend uit. In tegenstelling tot vele anderen, vind ik, dat Ralph Fiennes en Uma Thurman een leuk duo vormen. Het enige minpuntje vind ik, dat niet alle speciale effecten even geslaagd zijn en dat niet alle scŤnes even sterk in beeld worden gebracht. Toch best het bekijken waard...
Schrijf zelf een review
loading