In her Shoes (2005) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Het flirterige, slanke sexy feestbeest Maggie en de wat saaie, verantwoordelijke, hardwerkende advocate Rose zijn...
In her Shoes

In her Shoes

Drama Romantische Komedie Komedie
Taal: Engels Jaar: 2005 Duur: 2 u 5 min

Het flirterige, slanke sexy feestbeest Maggie en de wat saaie, verantwoordelijke, hardwerkende advocate Rose zijn zussen, beste vriendinnen en elkaars rivalen die maar twee dingen met elkaar gemeen hebben: DNA en hun schoenmaat. Wanneer hun haatliefde verhouding omslaat richting haat, komen ze er toevallig achter dat ze ook nog een oma hebben van wie ze het bestaan niet afwisten. Zij verrijkt hun leven en brengt de zussen weer dichter bij elkaar.

Levensgedicht Emotioneel Zussenrelatie Visuele transformatie Moderne tijd Zonnig Florida

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Anoniem
Een goed verhaal, met veel humor en wat ik erg leuk vond waren de grote verschillen tussen de zussen. Het duurt wel even voor de film op gang komt maar als dat eenmaal gebeurt is het een leuke film!

Reviews

Lynn
Ja! Als je zin hebt om met een meidenavond een leuke, grappige film te zien dan is dit zeker een aanrader! Daarnaast blijft Camerion Diaz ontzettend leuk om naar te kijken! Een dikke 8!
Susannah
Mwah, ik vond dit geen geweldige film. Het verhaal begint pas aan het eind een beetje op gang te komen, maar het is allemaal wel wat voorspelbaar. De ouden van dagen aan het eind zijn leuk om te zien, maar er wordt duidelijk geprobeerd daarmee de film wat diepgang te geven wat niet echt lukt. En als je echt een chickflick wilt zien, zijn er wel leukere... Wat mij betreft toch een beetje zonde van de tijd...
Anoniem
Een heel erg goed verhaal. Ook een hoop humor. Gezellig voor een meidenavond.
loading