Thunderball: De Britse geheim agent James Bond is op jacht naar Largo, het meesterbrein achter SPECTRE. Hij heeft twee atoombommen van de NAVO gestolen. Largo dreigt de bommen af te vuren op Groot-BrittanniŽ en Amerika als er geen losgeld van 280 miljoen dollar wordt betaald. Aan Bond de taak om de bommen onschadelijk te maken en de wereld te redden.
×
Thunderball
De Britse geheim agent James Bond is op jacht naar Largo, het meesterbrein achter SPECTRE. Hij heeft twee atoombommen van de NAVO gestolen. Largo dreigt de bommen af te vuren op Groot-BrittanniŽ en Amerika als er geen losgeld van 280 miljoen dollar wordt betaald. Aan Bond de taak om de bommen onschadelijk te maken en de wereld te redden.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (1)Thunderball
Geschreven door: mario
   20-05-2013
Gaat vlot, de Bond-films. Maar je mag je afvragen waar de 'slechteriken' hun opleiding hebben gevolgd. Maar ze kunnen wel geniale ingenieurs en superieure technici aantrekken. In elk geval, deze film heeft 1 groot punt wat die tot 1 van mijn favorieten maakt. Veel beelden van de Avro Vulcan, dat blijft een machtige bommenwerper.
Schrijf zelf een review
loading