Three Kings: Tijdens de Golfoorlog wachtte carrièresoldaat Archie Gates in zijn basiskamp betere tijden af terwijl de Amerikaanse troepen in gevecht waren. Maar nu is het tijd voor actie. Gates en drie andere rusteloze Amerikanen besluiten om een bunker te beroven met een goudvoorraad die door het Irakese leger is gestolen. Erin, eruit, rijk worden en op tijd terug zijn voor de lunch: het plan kon niet eenvoudiger... Maar niets blijks minder waar wanneer ze ontdekken dat de plaatselijke bevolking op het punt staat geëxecuteerd te worden vanwege de hulp aan de Amerikanen.
×
Three Kings
Tijdens de Golfoorlog wachtte carrièresoldaat Archie Gates in zijn basiskamp betere tijden af terwijl de Amerikaanse troepen in gevecht waren. Maar nu is het tijd voor actie. Gates en drie andere rusteloze Amerikanen besluiten om een bunker te beroven met een goudvoorraad die door het Irakese leger is gestolen. Erin, eruit, rijk worden en op tijd terug zijn voor de lunch: het plan kon niet eenvoudiger... Maar niets blijks minder waar wanneer ze ontdekken dat de plaatselijke bevolking op het punt staat geëxecuteerd te worden vanwege de hulp aan de Amerikanen.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (1)Three Kings
Geschreven door: Stefan
   02-11-2013
Geen aanrader en geen topper. Onrealistische verhaallijn en knullige humor toegevoegd. Nee, met deze acteurs er in had ik hoge verwachtingen, maar helaas zijn die niet terecht gebleken. Ik viel zelfs in slaap toen de film bijna was afgelopen. Ik had niet eens de behoefte het einde alsnog te bekijken. Het is goed zo.
Schrijf zelf een review
loading