Goldfinger: De Britse geheim agent James Bond komt oog in oog te staan met de beruchte goudhandelaar Goldfinger. De gehaaide zakenman wil een nucleair wapen inzetten om de wereldeconomie te laten instorten. Hierdoor zal de waarde van Goldfingers goud stijgen en wordt hij de rijkste en machtigste man ter wereld. Bond moet de wereld behoeden voor totale economische chaos.
×
Goldfinger
De Britse geheim agent James Bond komt oog in oog te staan met de beruchte goudhandelaar Goldfinger. De gehaaide zakenman wil een nucleair wapen inzetten om de wereldeconomie te laten instorten. Hierdoor zal de waarde van Goldfingers goud stijgen en wordt hij de rijkste en machtigste man ter wereld. Bond moet de wereld behoeden voor totale economische chaos.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
Beschikbaar in: Nederland
×
Reviews (1)Goldfinger
Geschreven door: mario
   19-05-2013
Een vervelend probleem. Knappe vrouwen die sneuvelen als vliegen in een wolk insecticide. En al helemaal een probleem als er tonnen goud in't spel komen. In tegenstelling tot Dr No, is Auric een hoogst onsympathieke bad guy waar ik niet voor zou willen werken. In alle geval, deze film heeft iets minder last van gedateerdheid. En die DB5 blijft een mooie wagen.
Schrijf zelf een review
loading