Goldfinger (1964) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De Britse geheim agent James Bond komt oog in oog te staan met de beruchte goudhandelaar Goldfinger. De gehaaide...
Goldfinger

Goldfinger

Actie Avontuur Thriller
Taal: Engels Jaar: 1964 Duur: 1 u 45 min

De Britse geheim agent James Bond komt oog in oog te staan met de beruchte goudhandelaar Goldfinger. De gehaaide zakenman wil een nucleair wapen inzetten om de wereldeconomie te laten instorten. Hierdoor zal de waarde van Goldfingers goud stijgen en wordt hij de rijkste en machtigste man ter wereld. Bond moet de wereld behoeden voor totale economische chaos.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Goldfinger aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
mario
Een vervelend probleem. Knappe vrouwen die sneuvelen als vliegen in een wolk insecticide. En al helemaal een probleem als er tonnen goud in't spel komen. In tegenstelling tot Dr No, is Auric een hoogst onsympathieke bad guy waar ik niet voor zou willen werken. In alle geval, deze film heeft iets minder last van gedateerdheid. En die DB5 blijft een mooie wagen.
loading