dffbb6efd376d8dbb22cdf491e481edc
The Man With The Golden Gun online kijken / downloaden: Geheim agent James Bond krijgt van de Britse geheime dienst MI6 de opdracht om een apparaat op te sporen waarmee zonne-energie kan worden gewonnen. Bij aanvang van de missie ontvangt M, het hoofd van MI6, een gouden kogel waarin '007' is gekrast. Daaruit blijkt dat huurmoordenaar Scaramanga het op James Bond heeft voorzien. Voor M is dat de aanleiding om Bond van de opdracht te halen, maar dat accepteert hij niet. Op eigen initiatief gaat hij op zoek naar Scaramanga en dat leidt hem naar Hong Kong. - The Man With The Golden Gun
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
The Man With The Golden Gun
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

The Man With The Golden Gun

Geheim agent James Bond krijgt van de Britse geheime dienst MI6 de opdracht om een apparaat op te sporen waarmee zonne-energie kan worden gewonnen. Bij aanvang van de missie ontvangt M, het hoofd van MI6, een gouden kogel waarin '007' is gekrast. Daaruit blijkt dat huurmoordenaar Scaramanga het op James Bond heeft voorzien. Voor M is dat de aanleiding om Bond van de opdracht te halen, maar dat accepteert hij niet. Op eigen initiatief gaat hij op zoek naar Scaramanga en dat leidt hem naar Hong Kong.
Waardering:
Acteurs: Roger Moore, Christopher Lee, Britt Ekland
Categorie: Actie
Avontuur
Thriller
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!