887a185b1a4080193d5cf63873ac6d70
The Spy Who Loved Me online kijken / downloaden: De mysterieuze verdwijning van een Britse onderzeeër met kernkoppen aan boord leidt tot een internationale crisis. Geheim agent James Bond krijgt opdracht de levensgevaarlijke nucleaire lading veilig te stellen. Daarbij moet Bond samenwerken met de beeldschone Russische topspion Anya Amasova. Het tweetal komt de steenrijke Carl Stromberg op het spoor, die een wereldoorlog wil ontketenen. Stromberg stuurt de uit de kluiten gewassen huurmoordenaar Jaws met zijn stalen haaientanden op hen af. - The Spy Who Loved Me
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
The Spy Who Loved Me
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

The Spy Who Loved Me

De mysterieuze verdwijning van een Britse onderzeeër met kernkoppen aan boord leidt tot een internationale crisis. Geheim agent James Bond krijgt opdracht de levensgevaarlijke nucleaire lading veilig te stellen. Daarbij moet Bond samenwerken met de beeldschone Russische topspion Anya Amasova. Het tweetal komt de steenrijke Carl Stromberg op het spoor, die een wereldoorlog wil ontketenen. Stromberg stuurt de uit de kluiten gewassen huurmoordenaar Jaws met zijn stalen haaientanden op hen af.
Waardering:
Acteurs: Roger Moore, Barbara Bach, Curd Jürgens, Caroline Munro, Richard Kiel
Categorie: Actie
Avontuur
Thriller
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!