456ac9b0d15a8b7f1e71073221059886
Octopussy online kijken / downloaden: De Britse geheim agent James Bond doet onderzoek naar de moord op een collega-agent die dood werd aangetroffen met een zeer kostbaar Fabergé-ei in zijn bezit. Tijdens een veiling van Fabergé-eieren komt Bond op het spoor van een Afghaanse prins die betrokken blijkt te zijn bij een geheime smokkeloperatie. Door de prins te volgen, ontdekt Bond uiteindelijk een geheim complot. Om de aanslag te verijdelen, schakelt Bond de hulp in van een circusgezelschap dat wordt geleid door de beeldschone Octopussy. - Octopussy
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Octopussy

De Britse geheim agent James Bond doet onderzoek naar de moord op een collega-agent die dood werd aangetroffen met een zeer kostbaar Fabergé-ei in zijn bezit. Tijdens een veiling van Fabergé-eieren komt Bond op het spoor van een Afghaanse prins die betrokken blijkt te zijn bij een geheime smokkeloperatie. Door de prins te volgen, ontdekt Bond uiteindelijk een geheim complot. Om de aanslag te verijdelen, schakelt Bond de hulp in van een circusgezelschap dat wordt geleid door de beeldschone Octopussy.
Waardering:
Acteurs: Roger Moore, Maud Adams, Louis Jourdan, Desmond Llewelyn, Kristina Wayborn, Lois Maxwell
Categorie: Actie
Avontuur
Thriller
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!