Journey to the Center of the Earth (2008) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Anderson (Fraser), zijn neef en hun gids zijn op zoek naar het middelpunt van de aarde. Ze doen...
Journey to the Center of the Earth

Journey to the Center of the Earth

Actie Avontuur Familie
Taal: Engels Jaar: 2008 Duur: 1 u 29 min

Anderson (Fraser), zijn neef en hun gids zijn op zoek naar het middelpunt van de aarde. Ze doen een verrassende ontdekking en gaan op een spannende reis naar het onbekende. Op de terugweg reist het groepje door een nog niet eerder ontdekte wereld, en ontmoeten onvoorstelbare wezens en voorwerpen.

Verwondering Avontuurlijk Familiebanden Dinosaurussen Prehistorisch Fantastische wereld

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Shirley
Anderson, zijn neefje en een gids, gaan op zoek naar zijn broer en belanden in het middelpunt van de aarde. Ze ontdekken de weg terug in een mooie maar gevaarlijke wereld. Geweldige verfilming met Frasier in de hoofdrol. Ontzettend leuk om te zien, een echt avontuur. 5 sterren waard, want het is spannend tot het einde.

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Johan
Hallo,

Deze avonturen film is zeer vermakelijk. de special effect zijn ook redelijk, soms erg mooi en soms wat aan de mindere kant. de acteurs spelen goed.
er zit een leuk verhaal in. een film om lekker met de kids op de bank te kijken. ik geef deze film dan ook een 7. ik ben benieuwd hoe deel 2 is.

gr
Johan
Anoniem
Een echte kinderfilm is dit. De special-effects zijn niet bijster goed, maar daar kijk ik nog wel doorheen. Waar ik me pas echt aan gestoord heb, is het geschreeuw van acteur Brendan Fraser door de hele film heen. Heel irritant. Haalde echt de spanning uit de scenes. Het idee is leuk, en niet origineel, maar gewoon leuk gedaan.
Anoniem
Superleuke en spannende film.
Ik had hem al eens gezien en wou hem nog eens zien, dus zeker een 8 waard.
Anoniem
Een film die wat traag op gang komt, maar verhaallijn is onderhoudend genoeg. Een leuke film om samen met de kinderen te kijken. Een klassieke avonturenfilm met voor de kinderen zeker genoeg spanning en actie.
filip
Leuke film die de verhalen van Jules Verne belicht. Is uiteraard met een korreltje zout te nemen maar het is zeker een film om bij te relaxen. Zelfs de oudste zoon van 5 vond het een leuke film, zeker een familiefilm om aan te raden. Acteertalent van Fraser is zeker zo goed als de rest van zijn films.
Ruud
Leuk opgebouwd, goede effecten. Vind het een goede manier waarop het boek van Jules Verne hierin opgenomen is. Leuk om te bekijken, gezellig onderuit.
Anoniem
Doordat ik erg goede verhalen over deze film had gehoord besloot ik hem te gaan kijken en had hoge verwachtingen. Ik had beter zonder verwachtingen kunnen gaan kijken, want nu werd ik ietwat teleurgesteld. MAAR, begrijp me niet verkeerd: ik vond de film wel vermakelijk en ook prima om een keer gezien te hebben. Kinderen zullen deze film absoluut waarderen. De humor van Brandan Fraser is zoals altijd droog, maar leuk. De special effects lijken over the top, maar horen gewoon zo bij deze film. Al met al is het wel een vermakelijke avonturenfilm voor jong en oud. Toch een 7
Harry
Ach, waarom niet een avontuurlijke film... De moeite van het kijken waard voor een gezellige zit. Niet geheel spectaculair acteerwerk maar toch leuk voor alle leeftijden. Beetje humor, spanning, romantiek aan het einde. Je blijft toch geboeid door de leuke specials effects die erin zitten. Gewoon kijken dus.
mario
Ok, 'k heb de meeste Jules Verne verhalen wel gelezen, heb die dan ook in zowel in papieren versie, elektronische leesversie, alswel in audioversie. De films, uitgezonderd de klassieker 20.000 leagues under the sea, heb ik niet op enige gegevensdrager. Deze gaat daar bij horen. 100 minuten breinloos entertainment. Zeker niet genoeg om te herhalen in het eerste lustrum. Daarentegen, redelijk getrouw aan het boek an sich, met overdreven veel aandacht- in tegenstelling met Verne's wereldbeeld van het Victorianistische tijdperk van dames zonder enige zelfredzaamheid- aan de soepele vormen van de actrice Anita Briem (dat we die nog veel meer mogen aanschouwen). Ook hier is de overgang van klassieke 3D naar 2D storend.
Desalniettemin: voor ouders die het kroost een dik uur willen stilhouden, dik in orde. Ik denk dat ik "Journey 2: The Mysterious Island" ook eens ga bekijken.
Sarah
Was een leuke film :) . Goed gespeeld en goed verhaal (wel onrealistisch, maar leuk om naar te kijken ;-) )
loading