GoldenEye (1995) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Geheim agent James Bond krijgt de opdracht om de gestolen toegangscode van het dodelijke ruimtewapen GoldenEye te...
GoldenEye

GoldenEye

Actie Avontuur Thriller
Taal: Engels Jaar: 1995 Duur: 2 u 5 min

Geheim agent James Bond krijgt de opdracht om de gestolen toegangscode van het dodelijke ruimtewapen GoldenEye te vinden. Met dit ruimtewapen kan een allesvernietigende puls naar de aarde worden gestuurd. De Russische generaal Ourumov wordt van de diefstal verdacht. Bond haast zich naar Rusland, maar komt daar tegenover een ongrijpbare vijand te staan die hem steeds een stap voor is.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om GoldenEye aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
mario
Meh, de plotholes zijn hier groter dan in Dr No. Voorlopig geen James Bond meer voor me. Eigenlijk een mindere van de reeks. Teveel dingen tegelijk, en te weinig samenhang. Dat 00X agenten van alle markten thuis zijn, maar dat programeuzes 2de graad blijkbaar KGB of Spetnaz zijn... La maar.
loading