GoldenEye: Geheim agent James Bond krijgt de opdracht om de gestolen toegangscode van het dodelijke ruimtewapen GoldenEye te vinden. Met dit ruimtewapen kan een allesvernietigende puls naar de aarde worden gestuurd. De Russische generaal Ourumov wordt van de diefstal verdacht. Bond haast zich naar Rusland, maar komt daar tegenover een ongrijpbare vijand te staan die hem steeds een stap voor is.
×
GoldenEye
Geheim agent James Bond krijgt de opdracht om de gestolen toegangscode van het dodelijke ruimtewapen GoldenEye te vinden. Met dit ruimtewapen kan een allesvernietigende puls naar de aarde worden gestuurd. De Russische generaal Ourumov wordt van de diefstal verdacht. Bond haast zich naar Rusland, maar komt daar tegenover een ongrijpbare vijand te staan die hem steeds een stap voor is.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (1)GoldenEye
Geschreven door: mario
   20-05-2013
Meh, de plotholes zijn hier groter dan in Dr No. Voorlopig geen James Bond meer voor me. Eigenlijk een mindere van de reeks. Teveel dingen tegelijk, en te weinig samenhang. Dat 00X agenten van alle markten thuis zijn, maar dat programeuzes 2de graad blijkbaar KGB of Spetnaz zijn... La maar.
Schrijf zelf een review
loading