Die Another Day: James Bond krijgt de opdracht om de Noord-Koreaanse militaire basis van kolonel Moon te infiltreren. Maar Bond wordt verraden, gemarteld en veertien maanden gevangengehouden. Uiteindelijk wordt hij uitgewisseld tegen de assistent van Moon, de Koreaanse terrorist Zao. Bond zint op wraak en gaat op zoek naar Zao. Hij komt daarbij op het spoor van een superkrachtig wapen, en een wereldbedreigend complot.
×
Die Another Day
James Bond krijgt de opdracht om de Noord-Koreaanse militaire basis van kolonel Moon te infiltreren. Maar Bond wordt verraden, gemarteld en veertien maanden gevangengehouden. Uiteindelijk wordt hij uitgewisseld tegen de assistent van Moon, de Koreaanse terrorist Zao. Bond zint op wraak en gaat op zoek naar Zao. Hij komt daarbij op het spoor van een superkrachtig wapen, en een wereldbedreigend complot.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (1)Die Another Day
Geschreven door: Anoniem
   26-05-2013
Deze film heeft opvallend meer kenmerken van een Science fiction-film dan van een actiefilm zoals we gewend zijn van James Bond. De acties zijn vaak compleet irreŽel. Het verhaal is erg oppervlakkig, maar heeft wel een aantal mooie vrouwen te bieden. De meer realistische actie, zoals de surfachtervolging, zijn wel mooi verfilmd.
Schrijf zelf een review
loading