Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap: Shaun het Schaap is terug en er is een nieuwe buitenaardse gast op de boerderij. Maak kennis met Lu-La, ze is een kleine dondersteen, nieuwsgierig, maar vooral verdwaald. Wanneer er een buitenaards wezen met ongelooflijke krachten neerstort bij de Mossy Bottoms boerderij, besluit Shaun het Schaap Lu-La te helpen en haar naar huis te begeleiden. Samen gaan ze op missie voordat een duistere organisatie haar gevangen kan nemen.
×
Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap
Shaun het Schaap is terug en er is een nieuwe buitenaardse gast op de boerderij. Maak kennis met Lu-La, ze is een kleine dondersteen, nieuwsgierig, maar vooral verdwaald. Wanneer er een buitenaards wezen met ongelooflijke krachten neerstort bij de Mossy Bottoms boerderij, besluit Shaun het Schaap Lu-La te helpen en haar naar huis te begeleiden. Samen gaan ze op missie voordat een duistere organisatie haar gevangen kan nemen.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
Beschikbaar in: Nederland, BelgiŽ
×
Reviews (1)Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap
Geschreven door: mario
   05-11-2020
Voor de jeugdigen onder ons , geniaal, ET met schapen en met een pak meer humor en minder donkere momenten. Voor de volwassenen, het is een verworven smaak, deze stijl van animatie. Maar ergens heb ik de spontaniteit van Chicken Run en de originaliteit van The Curse of the were rabit gemist. Toch heb ik hier genoeg glimlachen en gniffels laten gaan. In deze tijden (november 2020) is dat al veel waard.
Schrijf zelf een review
loading