8c4f839b287d8a4d311eeaad4f8ceb97
Doctor Sleep online kijken / downloaden: Doctor Sleep is het vervolg op het verhaal van Danny, 40 jaar na de gebeurtenissen van Stephen King's The Shining. Dan is getraumatiseerd door zijn jeugd en heeft hard gevochten om rust te vinden. Maar die wordt wreed verstoord wanneer hij Abra ontmoet, een tiener met een bovennatuurlijke gave die de 'shine' wordt genoemd. Abra voelt aan dat Dan deze kracht ook heeft en vraagt hem om hulp in de strijd tegen de wrede Rose en 'The True Knot'. Zij voeden zich met de 'shine' van onschuldigen in hun zoektocht naar onsterfelijkheid. - Doctor Sleep
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Doctor Sleep
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Doctor Sleep

Doctor Sleep is het vervolg op het verhaal van Danny, 40 jaar na de gebeurtenissen van Stephen King's The Shining. Dan is getraumatiseerd door zijn jeugd en heeft hard gevochten om rust te vinden. Maar die wordt wreed verstoord wanneer hij Abra ontmoet, een tiener met een bovennatuurlijke gave die de 'shine' wordt genoemd. Abra voelt aan dat Dan deze kracht ook heeft en vraagt hem om hulp in de strijd tegen de wrede Rose en 'The True Knot'. Zij voeden zich met de 'shine' van onschuldigen in hun zoektocht naar onsterfelijkheid.
Waardering:
Acteurs: Ewan McGregor, Rebecca Ferguson, Kyliegh Curran
Categorie: Horror
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!