You Should Have Left: Theo is een succesvolle man van middelbare leeftijd wiens huwelijk met zijn veel jongere vrouw Susanna niet goed loopt, door haar geheimzinnigheid en zijn jaloezie. In een poging hun relatie te herstellen, boeken Theo en Susanna een vakantie naar een afgelegen modern huis op het platteland van Wales voor zichzelf en hun dochtertje. Wat op het eerste gezicht een perfect toevluchtsoord lijkt, verandert in een nachtmerrie wanneer Theo zijn grip op de realiteit dreigt te verliezen.
×
You Should Have Left
Theo is een succesvolle man van middelbare leeftijd wiens huwelijk met zijn veel jongere vrouw Susanna niet goed loopt, door haar geheimzinnigheid en zijn jaloezie. In een poging hun relatie te herstellen, boeken Theo en Susanna een vakantie naar een afgelegen modern huis op het platteland van Wales voor zichzelf en hun dochtertje. Wat op het eerste gezicht een perfect toevluchtsoord lijkt, verandert in een nachtmerrie wanneer Theo zijn grip op de realiteit dreigt te verliezen.
Details
Geluid: 5.1
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (1)You Should Have Left
Geschreven door: Barbara
   23-05-2021
Wij vonden dit een tegenvallende film. Kevin Bacon loopt al een tijdje mee in de filmwereld en heeft wel iets eigens in zijn acteerstijl. Deze film - hoewel prima geacteerd - vonden wij niet erg aangenaam om naar te kijken. Wat moet je nou aan met zo'n verhaal over een huis waarde wetten van Newton niet lijken te gelden. Blijkbaar heeft men daarmee geprobeerd te verhullen dat het verhaal geen enkele diepgang heeft. Ons raakte deze film in elk geval niet.
Schrijf zelf een review
loading