You Should Have Left (2020) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Theo is een succesvolle man van middelbare leeftijd wiens huwelijk met zijn veel jongere vrouw Susanna niet...
You Should Have Left

You Should Have Left

Horror
Taal: Engels Jaar: 2020 Duur: 1 u 31 min

Theo is een succesvolle man van middelbare leeftijd wiens huwelijk met zijn veel jongere vrouw Susanna niet goed loopt, door haar geheimzinnigheid en zijn jaloezie. In een poging hun relatie te herstellen, boeken Theo en Susanna een vakantie naar een afgelegen modern huis op het platteland van Wales voor zichzelf en hun dochtertje. Wat op het eerste gezicht een perfect toevluchtsoord lijkt, verandert in een nachtmerrie wanneer Theo zijn grip op de realiteit dreigt te verliezen.

Spannende climax Psychologische spanning Onheilspellend Realiteit Moderne architectuur Platteland Wales

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Deze film komt ook voor in:

Barbara
Wij vonden dit een tegenvallende film. Kevin Bacon loopt al een tijdje mee in de filmwereld en heeft wel iets eigens in zijn acteerstijl. Deze film - hoewel prima geacteerd - vonden wij niet erg aangenaam om naar te kijken. Wat moet je nou aan met zo'n verhaal over een huis waarde wetten van Newton niet lijken te gelden. Blijkbaar heeft men daarmee geprobeerd te verhullen dat het verhaal geen enkele diepgang heeft. Ons raakte deze film in elk geval niet.
loading