Alex Cross (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De gruwelijke moord op een zakenvrouw is volgens rechercheur dr. Alex Cross het werk van een gewetenloze, sadistische...
Alex Cross

Alex Cross

Actie Misdaad Thriller 6.02
Taal:Engels Ondertiteling:Nederlands Geluid:Stereo Jaar:2012 Beeldformaat:16:9 Speelduur:1 uur en 37 minuten

De gruwelijke moord op een zakenvrouw is volgens rechercheur dr. Alex Cross het werk van een gewetenloze, sadistische psychopaat. Als Alex de plannen van de dader dwarsboomt, neemt deze op een afschuwelijke manier wraak op onschuldige slachtoffers. Een getergde Alex gooit alles in de strijd om de moordenaar uit te schakelen.

Reviews (12)

6.02/10.0
4
Anoniem
19-11-2013
Ik heb wel eens betere films gezien met Alex Cross in de hoofdrol.
6
Sander
26-08-2013
Best een goede film, Alex Cross. Ik geef deze film een cijfer 6, zeker niet hoger doordat de hoofdrolspeler erg houterig acteert. Daar ergerde ik me nog al aan. Het verhaal op zich is ook niet helemaal om over naar huis te schrijven. Een agent die over de schreef gaat om zijn vrouwtje te wreken die door een super slimme bad guy meedogenloos word af gemaakt.
7
Carry
10-05-2013
Ik geef de film een 7. Erg vermakelijke film. De film is leuk in elkaar gezet met een verrassende wending. Redelijk geacteerd. De tegenstander lijkt onoverwinnelijk maar maakt aan het eind toch fouten waardoor het einde dan toch weer voorspelbaar wordt. Een vervolg zou ik zeker huren.
6
Anoniem
28-04-2013
Als ik het me goed herinner gaf acteur Morgan Freeman eerder in 2 films gestalte aan de persoon Alex Cross en dus kom ik tot de conclusie dat de beste man een fikse verjonging heeft ondergaan. Dat buiten beschouwing gelaten is dit wel een lekkere actiefilm die je lekker op de bank kunt bekijken en die je zeker zal vermaken. Een wereldfilm is het niet, maar voor een avondje ontspanning is het zeer zeker goed te doen.
6
Anoniem
24-04-2013
Een prima film voor een avondje 'bank'. De film is vermakelijk, maar zeker niet van topkwaliteit. De ontknoping verrassend, maar niet echt sterk uitgewerkt. De cast is wel ok en er zit genoeg actie in. Qua geloofwaardigheid kunnen sommige scenes en special effects beter.
6
gerline
15-04-2013
Ik geef de film een 6. Er was een duidelijk verhaal, maar het was erg ongeloofwaardig. De acties vond ik te fake en het klopte niet in het geheel. Verder vond ik de tegenpartij van Cross onsympathiek en keek het niet lekker weg. Er was een onverwacht einde en dat maakt de film weer redelijk goed. Een film voor een avondje plezier is akkoord, maar geen hoge verwachtingen hiervan hebben.
8
Anoniem
14-04-2013
Wat een goede film! Heb mij tijdens het kijken geen moment verveeld. Er zitten wel behoorlijk wat scènes in die ongeloofwaardig zijn of net teveel op toeval berusten, maar door de goede verhaallijn is dit niet echt storend. Acteerprestaties buitengewoon goed. Ik zeg een aanrader om te huren! Een dikke 8!
7
Anoniem
12-04-2013
Hoewel de film een nogal hoog ongeloofwaardigheidsgehalte heeft, hetgeen meer passend is naast een gezonde dosis humor zoals bijvoorbeeld Lethal Weapon o.i.d., ontbreekt het in deze film volledig aan humor. Het verhaal moet je het dus niet van hebben. De acteerprestatie, de momenten van ontroering en momenten van spanning, maken toch zeker wel wat goed. Het is even inkomen. Het eerste kwartiertje lijkt het wat tegen te gaan vallen, maar het is uiteindelijk toch zeker de moeite van het uitkijken waard. Een film die tegelijk ongeloofwaardig als boeiend is, een bijzondere combinatie. Geen afrader, maar toch ook niet helemaal een topfilm.
7
Anoniem
12-04-2013
Een erg mooie en harde film. Goed verhaal en goed acteerwerk. Dus voor iedereen die van een harde actiefilm houdt is dit een aanrader!!! Ook het partnerschap en de band tussen de acteurs is mooi om naar te kijken en het feit dat ze aan het einde weer samen aan iets nieuws beginnen is treffend!
7
Anoniem
10-04-2013
Stevige actiefilm, waarin detective Dr.Cross en zijn team proberen een psychopathische killer tegen te houden en te achterhalen wat diens eigenlijke missie is. Pas aan het eind van de film wordt dit helemaal duidelijk en het plot onthuld. Ik vond het een redelijk goede film, maar geen uitschieter en geef daarom een 7, vooral voor de stevige actiescènes en rol die Mathew Fox neerzet als psychopathische moordenaar. Aanbevolen voor liefhebbers van spannende politie-actiefilms.
8
Anoniem
09-04-2013
Wat een goede film! De spanning wordt goed opgebouwd. Verhaal is niet heel origineel, maar de uitwerking is goed en de film blijft boeien tot het eind.
9
Kris
07-04-2013
Reeds van in het begin zet deze film je op het puntje van je stoel en laat je niet meer los tot het einde. Een sterke cast, een goed verhaal en veel bikkelharde actie maken dit een super politiethriller. Er zitten heel wat onverwachte wendingen in de film en dat maakt hem zo anders. Zeker een aanrader die je gezien moet hebben.
loading