De Geweldige Beer (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN. De 11-jarige Jonathan brengt zijn vakanties vaak door bij zijn opa die aan de rand van een...
De Geweldige Beer

De Geweldige Beer

Animatie Avontuur Kids
Taal: Nederlands Jaar: 2011 Duur: 1 u 13 min

NEDERLANDS GESPROKEN. De 11-jarige Jonathan brengt zijn vakanties vaak door bij zijn opa die aan de rand van een groot bos vol mythische dieren woont. Dit jaar gaat zijn jongere zusje Sophie ook mee, maar Jonathan is daar niet blij mee en vraagt zich af hoe hij haar het beste kan ontwijken. Maar dan wordt Sophie ontvoerd door een gigantische duizendjarige beer. Het is nu aan Jonathan om haar te redden en hij begint aan een avontuur door het bos waar hij allerlei rare wezens ontmoet.

Animatiestijl Avontuurlijk Fantasie Familiebanden Magische Wezens Hedendaags Mystiek Bos

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
Stereo 16:9
Dennis
Een geweldig leuke film voor het hele gezin. Voldoende spanning en humor met leuke beesten. De moeite waard!

Reviews

Martijn
We hebben deze film bekeken met onze 4 kinderen (4 t/m 11 jaar). Verhaal is leuk bedacht en film is leuk om naar te kijken. Kinderen hebben gelachen om sommige uitspraken en de bijzondere dieren die in de film voorkomen (vogels zijn grappig, mini elanden geweldig).
Film is ondanks het gemaakt is door een 'niet Pixar' studio, mooi, leuk en fijn om naar te kijken. Zeker een aanrader om eens te zien.
loading