De Geweldige Beer: NEDERLANDS GESPROKEN. De 11-jarige Jonathan brengt zijn vakanties vaak door bij zijn opa die aan de rand van een groot bos vol mythische dieren woont. Dit jaar gaat zijn jongere zusje Sophie ook mee, maar Jonathan is daar niet blij mee en vraagt zich af hoe hij haar het beste kan ontwijken. Maar dan wordt Sophie ontvoerd door een gigantische duizendjarige beer. Het is nu aan Jonathan om haar te redden en hij begint aan een avontuur door het bos waar hij allerlei rare wezens ontmoet.
×
De Geweldige Beer
NEDERLANDS GESPROKEN. De 11-jarige Jonathan brengt zijn vakanties vaak door bij zijn opa die aan de rand van een groot bos vol mythische dieren woont. Dit jaar gaat zijn jongere zusje Sophie ook mee, maar Jonathan is daar niet blij mee en vraagt zich af hoe hij haar het beste kan ontwijken. Maar dan wordt Sophie ontvoerd door een gigantische duizendjarige beer. Het is nu aan Jonathan om haar te redden en hij begint aan een avontuur door het bos waar hij allerlei rare wezens ontmoet.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
Beschikbaar in: Nederland, BelgiŽ
×
Reviews (2)De Geweldige Beer
Geschreven door: Dennis
   17-04-2013
Een geweldig leuke film voor het hele gezin. Voldoende spanning en humor met leuke beesten. De moeite waard!
Geschreven door: Martijn
   23-03-2013
We hebben deze film bekeken met onze 4 kinderen (4 t/m 11 jaar). Verhaal is leuk bedacht en film is leuk om naar te kijken. Kinderen hebben gelachen om sommige uitspraken en de bijzondere dieren die in de film voorkomen (vogels zijn grappig, mini elanden geweldig). Film is ondanks het gemaakt is door een 'niet Pixar' studio, mooi, leuk en fijn om naar te kijken. Zeker een aanrader om eens te zien.
Schrijf zelf een review
loading