Freaks: Chloe groeit als jong meisje op in een verlaten huis, afgesloten van de buitenwereld. Van haar parano´de vader mag ze nooit naar buiten, omdat 'de bad guys' hen dan zullen vermoorden. Toch blijft Chloe gefascineerd over de wereld en uiteindelijk wordt ze verleid om naar buiten te gaan door de mysterieuze ijstruck Mr. Snowcone. Eenmaal buiten ontdekt ze dat haar vader de waarheid sprak, en moet ze de keuze maken tussen zich voor altijd blijven verbergen, of te vechten voor haar vrijheid.
×
Freaks
Chloe groeit als jong meisje op in een verlaten huis, afgesloten van de buitenwereld. Van haar parano´de vader mag ze nooit naar buiten, omdat 'de bad guys' hen dan zullen vermoorden. Toch blijft Chloe gefascineerd over de wereld en uiteindelijk wordt ze verleid om naar buiten te gaan door de mysterieuze ijstruck Mr. Snowcone. Eenmaal buiten ontdekt ze dat haar vader de waarheid sprak, en moet ze de keuze maken tussen zich voor altijd blijven verbergen, of te vechten voor haar vrijheid.
Details
Beeldformaat: 16:9
Beschikbaar in: Nederland
×
Reviews (1)Freaks
Geschreven door: Nicole
   29-10-2020
Hele aparte maar goede opgezette film. Een Amerikaans-Canadese sciencefiction- thrillerfilm uit 2018. De 7 jarige Chloe Lewis gespeeld door de jonge actrice Lexy Kolker 9 jaar jong zet een geweldige en zeer overtuigende acteer prestatie neer. De film gaat over een wereld waarin de Freaks (personen met speciale krachten) zich moeten verstoppen om niet ontdekt te worden en vermoord. Zo ook de 7 jarige Chloe en haar vader Henry (acteur Emile Hirsch). Hij houdt Chloe al haar hele leven verboren in huis om haar te beschermen voor de 'normale mensen'. Verassend leuke spannende film! Blij verast.
Schrijf zelf een review
loading