Devil's Gate (2017) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Wanneer een vrouw en haar zoon op mysterieuze wijze verdwijnen, wordt FBI-agent Daria Francis naar het kleine dorpje...
Devil's Gate

Devil's Gate

Sciencefiction Thriller
Taal: Engels Jaar: 2017 Duur: 1 u 30 min

Wanneer een vrouw en haar zoon op mysterieuze wijze verdwijnen, wordt FBI-agent Daria Francis naar het kleine dorpje Devil's Gate in North Dakota gestuurd om verdachte nummer één te ondervragen: de religieuze fanaat Jackson Pritchard, man en vader van de vermiste personen. Maar wanneer Francis en de lokale deputy Colt bij het, niet veel goeds voorspellende huis, van Pritchard aankomen, ontdekken ze veel meer dan waar ze op gerekend hadden in de kelder van het huis.

Onverwachte wending Paranoia Spannend Geloofskwesties Duistere sfeer Hedendaags North Dakota

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL Stereo 16:9

Deze film komt ook voor in:

Filip
Middelmatige SF / horror film met een soms nogal verwarrend verhaal. Het acteerwerk en de soundtrack zijn wel goed. Enkel voor de fans van het genre.
loading