The Expendables 2 (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Barney Ross en zijn doorgewinterde team, de Expendables, komen bij elkaar voor een eenvoudige, goedbetaalde...
The Expendables 2

The Expendables 2

Actie Avontuur Thriller
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 38 min

Barney Ross en zijn doorgewinterde team, de Expendables, komen bij elkaar voor een eenvoudige, goedbetaalde klus. Ze krijgen de opdracht van Mr. Church om in Oost-Europa een voorwerp uit een neergestort vliegtuig te halen. De missie loopt op rolletjes, totdat ze in een hinderlaag lopen en een van hen koelbloedig wordt vermoord. De Expendables zweren wraak. Ze vechten zich een weg door vijandig gebied en rusten niet voordat ze met de moordenaar van hun strijdmakker hebben afgerekend.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Expendables 2 aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Geweldig! Zo'n beetje elke denkbare actieheld kwam er in voor. De film had alles wat een goede actiefilm nodig heeft: actie, humor en super special effects. Het verhaal liep mooi door op de eerste film maar is ook zeer goed te volgen als je de eerste film nog niet gezien hebt. Ook al is het eerste deel ook zeker een aanrader.

Reviews

Anoniem
Deel 2 van deze succesvolle actie-franchise. Verwacht hetzelfde als in deel 1, maar dan nog een graadje erger. Dus: veel stoere oneliners, slechte dialogen, veel ontploffingen en onthoofdingen. Maar door de sterrencast en omdat de film zich niet zo serieus neemt is hij heel genietbaar. Je ziet ook dat de acteurs er behoorlijk veel plezier in hebben. Leuke referenties ook naar oudere films. Gewoon de popcorn pakken en niet nadenken.
Anoniem
Vond het wel een leuke film met veel oude bekenden
Anoniem
Lekkere ouderwetse knokfilm met een leuk verhaal.
Wel zijn de special effects wat overdreven maar dat mag de pret niet drukken.
Kortom, een goede film voor een leuke avond.

Harrie.
Jam
De film is erg tegengevallen! Actiescènes die te lang duren. Aan het begin van de film vrijwel vijftien minuten lang naar schietacties gekeken. De film had meer diepte in de verhaallijn mogen hebben. Ook had er meer aandacht mogen zijn voor de uitbeelding van de personages: karakter, achtergrond, etc. Verder komt een groot deel van de actiescènes ongeloofwaardig over. Bijvoorbeeld de koprol die Sylvester Stallone aan het eind van de film maakt voordat hij begint te schieten. Blijft een vreemde en ongeloofwaardige actie.
Anoniem
Hoewel sommige acteurs al een respectabele leeftijd hebben bereikt, is het toch weer een goede snelle film vol actie. Deel 1 was vermakelijk deel 2 doet hier zeker niet voor onder. Een aanrader met toch ook leuke grappen.
Jessica
Vette vechtfilm!! Heb nog nooit zo gelachen bij een actiefilm! En ik ben nog wel een meisje...
Anoniem
Allemaal action heroes uit de oude doos. Wat een film, een echte aanrader als je van actie, humor en echte film legendes houdt.
Na het eerste deel gezien te hebben moest ik ook deel 2 zien. Meestal zijn die nooit zo goed maar deze heeft mijn verwachtingen waar gemaakt.
Echt een superfilm.
Ries
Wat een namen doen hierin mee. Soms lijkt het allemaal wat teveel van het goede. Toch een goede film boordevol actie. Misschien her en der wel te bloederig. Wel spannend. Blijft boeien.
Bram
Hoe je zoveel oude 'helden' uit de doos kunt trekken. Verhaallijn iets te slap, met iets te veel geknal. Af en toe lachwekkend door de slappe humor. Apart zijn ze eigenlijk al door hun houdbaarheidsdatum heen. Zo bij elkaar is het net een museum. Het acteren zijn ze allemaal een beetje verleerd. Ze hebben er lol in dat is dan wel te zien.
Odi
Een actiepopcorn met de oude actiehelden. Sit back, relax en denk niet teveel na over deze pretentieloze film. De actie is geweldig, maar de verhaallijnen met onder meer Stallone en Willis zijn eigenlijk lachwekkend. Toch genoten met een zak popcorn op de bank!
Stef
Ben erg zelf geen fan van, maar als je van over de top actie en special effects houdt, is dit zeker een aanrader.
Bruno
Pure fun; veel actie en voorspelbare humor. Een aanrader als je even het verstand op nul wil zetten en achteroverleunen in de zetel. Ik kijk al uit naar de nummer drie.
Anoniem
Als je deel 1 gezien hebt, dan hou je ook van deze film! Een goed verhaal en met alle acteurs uit de eerste! Ik moet wel zeggen dat de meeste acteurs, zoals Stallone en Schwarzenegger, wel wat te oud worden voor deze films of voor dit in het algemeen misschien, want dat is ze echt af te zien. Verder geen negatief punt over de film en zeker niet vervelend om naar Jason Statham te kijken :-)
Stephan
Onderhoudend, maar net iets teveel onwaarschijnlijke dingen en flauwe grappen. Goed voor bij een biertje.
da
Expendables 1 vond ik een leuke film. Deze blijft toch een beetje hangen. Heb hem wel zonder te vervelen uitgekeken. Het niveau was gelijk aan een aflevering van het A-team.
Anoniem
Goede actiefilm, die al vanaf het begin vol actie zit. Als je van deel 1 houdt, zult u ook deze goed vinden.
Er zit ook wat humor in met bekende acteurs zoals Arnold Schwazenegger en andere. Verder lijkt 'ie op deel 1 en zit er de hele film actie in. Vervelen zult u zich niet.
Anoniem
Superfijn, geweldig om al die oudere actiehelden weer eens te zien. En dan ook nog in een film bij elkaar. Super.
Anoniem
Leuk dat alle sterren van toen nog een keer worden afgestoft, Maar behalve Bruce Willis wist de cast niet echt te boeien. Leuke popcorn film, maar vond deel 1 beter. Een 7
Geert
Een waardig vervolg op het eerste deel. Op zich wel grappig om al die grootheden uit de actiefilms van +20 jaar geleden nu opnieuw samen te zien. Geweldig acteren is er nog steeds niet bij, maar het is een fun movie. Wie houdt van rond vliegende kogels, die vooral the bad guys treffen, is aan het goede adres. Jammer dat de Belg het onderspit moet delven...
Anoniem
Weinig van verwacht, maar toch benieuwd. In het begin dacht ik gelijk, "o jee" dat wordt echt zo'n niets zeggende actiefilm. Maar eerlijk is eerlijk, na mate de film vorderde merkte ik dat ik met plezier zat te kijken naar onze oude helden. Een lekkere makkelijke, vermakelijke film, die zeker het kijken waard is. En twee is eigenlijk beter dan de eerste.
Mariella
Geweldige film. Het verhaal heeft niks om het lijf, maar heerlijk om al die ouwe knarren met hun eigen one-liners over het scherm te zien denderen. Voor liefhebbers van actie...hierin is veel actie!
Jacques
Deze film is heel goed op zich en de kwaliteit is ook zalig, vind ik. Zeker omdat ik een HD tv heb. Ik vind de film zalig omdat al die bekende acteurs samen komen. En zeker Arnold van The Terminator vond ik goed. Echt de moeite waard om te kijken.
Larry
Goede film. Het is erg mooi om zoveel goede en bekende acteurs bij elkaar te zien in een film. Er is veel actie in deze film, met mooie stukken er in en goede trucs. Het is een echte aanrader als je van actiefilms houdt.
Ronald
Heerlijke film voor op een vrije avond. Anderhalf uur actie met knallen en explosies, zonder een gecompliceerde verhaallijn. Hierdoor blijft de film lekker luchtig. De verwijzingen naar andere, eerdere films van de actiehelden die meedoen maken de film zo nu en dan ook nog best grappig.
Anoniem
Aardige film, niet spectaculair, eenvoudig verhaal, duurde veel te lang naar verhouding dat er actie was. Leukste was de oude filmsterren die meededen, zelfs Silvester Stalone met zijn gemompel was een keer niet hinderlijk. Niet echt een aanrader, maar voor de avond dat er echt niets anders is...
Ingrid
Een aanrader. Heerlijk onderuit op de bank met een zak chips en een fles cola. Genieten van alle actiehelden van vroeger bij elkaar in een spannende film vol actie en stunts. Mijn kinderen, die deze helden niet van vroeger kennen, zijn zo enthousiast dat er binnenkort naar Rambo, Terminator, Missing in Action en alle Die Hard films gekeken moet gaan worden.
Anoniem
Mooie actie met de 'veteranen' van de actiefilms. Het verhaal mocht wel iets uitgebreider, maar je kijkt immers voor de 'special effects'.

Grappig dat Chuck Norris ook om de hoek komt kijken. Aanrader voor actiefans!
René
Heel leuke film voor als je van pure actie houdt. Daarnaast spelen ook al de oude 'toppers' in deze film mee waarbij verwijzingen naar eerdere rollen en films niet van de lucht zijn!
Uiteraard is t verhaal vrij voorspelbaar maar dat mag de pret niet drukken!
Anoniem
Tja, wat moet je nu van dit tweede deel van 'The Expendables' zeggen? Qua verhaal stelt het wederom uiteraard niet veel voor. Acteerprestaties zijn ook lekker over-the-top van onze helden van weleer. Wat betreft actie, visual en special effects zit je vanzelfsprekend goed. Bloed, explosies, kogels en one-liners vliegen je om de oren! Met een cast die 20 jaar geleden wellicht onbetaalbaar zou zijn geweest is deze rolprent nochtans buitengewoon vermakelijk. Verstand op nul, en gaan!
Milan
Mooi om al deze 'oude' actiehelden bij elkaar in één film te zien. Geen supersterk verhaal, gewoon domweg een lekkere actiefilm met een hoop ketchup, schiet- en vechtscènes. Ouderwets genieten en niet teveel nadenken, vandaar een 8.
Sander
The Expendables 1 is beter dan deze tweede. Ondanks dat toch genoten van de film. Leuk om alle oude bekenden van vroegere films samen in deze film terug te zien met de bekende oneliners zoals "I'll be back!"
De verhaallijn stelt niet veel voor, maar wel een goede film voor actie liefhebbers. Gewoon een leuke film voor 's avonds op de bank: niet meer en niet minder.
Anoniem
Leuke film als je even zin hebt om het verstand op nul te zetten en wilt genieten van een lompe actiefilm. Het testosterongehalte ligt erg hoog in deze film. Het bloed en zweet vliegt alle kanten op (soms wel echt TE overdreven). De personages die terugkomen in de film zijn wel erg leuk ingebracht. Hier en daar een sarcastische grap over hun filmverleden. Al met al geen hoogstaande literaire, maar wel een vermakelijke film.
Harry
jipie yajee/ i'll be back... Dat is wel de rode draad is deze actiefilm. Toch wel weer leuke humor in deze film met de bejaarde actiehelden. Het gaat hier om de actie, niet om de dialogen of de karmische lessen die geleerd mogen worden, maar om de vechtscènes en dan is het toch wel weer een avondvullende film. De topper is toch wel Jason Statham in actie... De rest is aardig. Kijken maar!!
Bouke
Voor de echte actiefilm liefhebber is deze film een must om te zien. Daarbij komt nog eens dat vrijwel alle klassieke actiehelden in The Expendables 2 voorkomen wat een lust voor het oog is! Ik raad deze film aan iedereen die van explosies, wapens en zieke actie houdt aan. Veel kijkplezier!
Amber
Met z'n allen ramme tegen van Damme! Eindelijk is ie er dan! Alle ouwe knarren, bij elkaar zowat 1000 jaar oud, zijn weer afgestoft en wat een kneiter van een cast! Ben je fan van Arnold, Bruce Willis, Chuck Norris, van Damme, Sylvester Stallone, Dolf Lundgren en niet te vergeten Jason Statham, dan moet je zeker kijken! Goeie oneliners zoals: "Rest in pieces" and "My shoe is bigger than your car." They still got it! Dikke 10!
Mark
Als je een liefhebber bent van actie en nog eens actie dan is deze film een must. Af en toe vond ik deze film een beetje over de top maar het opdraven van alle actiehelden van het eerste uur maakten dit weer goed. Bovendien zijn de oneliners van o.a. Schwarzenegger, Stallone en Norris er grappig.
gerline
Wat een heerlijke film. Er zit genoeg actie in. Van de ene actie in de andere actie. Leuk al die bekende mensen bij elkaar in 1 film gedropt. Goed verhaal. Blijft boeiend. Blijf kijken. En de acties zijn van deze tijd. ziet er goed uit. In het begin waren het allemaal losse stukjes, maar dat gaat in de tijd steeds beter. Daarom geef ik de film een 8.
Emre
Wauw, de film was zo heftig. Het was één en al actie. Het was te gaaf. Ik kon niet meer slapen door de film, ik vond het te heftig. Dus als je niet dom bent huur je deze film. Maar als je wel dom bent dan huur je de film niet. Dus huren maar. Tot later.
Anoniem
Nou ja, ik weet echt niet meer hoe The Expendables 1 ging, deze zal ik ook niet lang onthouden. Het is wel erg leuk om naar te kijken. Alles is overdreven en daarvoor moet je in de stemming zijn. Deze keer heb ik er smakelijk om kunnen lachen. Een museum van namen, ook het verhaal komt zo uit een museum, de hoofdrolspelers komen ook uit het museum of van nog verder weg. Heerlijk!
Anoniem
Het is een Mooie film. De spanning is goed te vernemen mooi. Ik vond The Expendables 1 al heerlijk om te zien en had hoop dat hij net zo mooi als deel 1 was. The Expendables 2; het is en blijft altijd mooie film met Sylvester Stallone erin. Goede actie, zeker de moeite waard. Ga hem zeker nog wel eens kijken. Een no-nonsense actiefilm, met natuurlijk de nadruk op actie. De vechtscènes waren mooi om naar te kijken.
Joyce
Na The Expendables 1 was ik overdonderd en erg onder de indruk. Nu het tweede deel, ik zat vol hoge verwachtingen en werd absoluut niet teleurgesteld. De actiescènes zijn geweldig en het barst van de special effects. De cast is natuurlijk helemaal ultiem en door verschillende vechttechnieken wordt de film echt helemaal top. Wie van een goede actiefilm houdt met een leuk verhaal moet deze film absoluut gaan zien!
Anoniem
Ik vond The Expendables 1 al heerlijk om te zien en had dus hoge verwachtingen van The Expendables 2 . Hierin werd ik dan ook niet teleurgesteld. The Expendables 2 doet precies wat hij moet doen. Een no-nonsense actiefilm, met natuurlijk de nadruk op actie. De vechtscènes waren geweldig om naar te kijken. Misschien is het over the top, maar dat kon mij niet schelen.
De film is bedoeld om je te vermaken met één en al actie en dat is wat je krijgt. Naast de actie is er ook weer ruimte gelaten voor een komische noot. Met name de interacties tussen Stallone, Stahtam, Willis en Schwarzenegger zijn weer voorzien van gekibbel (een ander woord kan ik zo gauw niet bedenken). De acteurs waren heerlijk op dreef en ik heb me goed vermaakt met deze film. Omdat de film dus precies deed wat ik verwachtte en wilde zien, geef ik hem een 10.
Wing
De verwachtingen waren hoog gespannen voor deze film, deel 1 was nogal flinterdun. Deel 2 is veel minder dun gelukkig, ook een andere regisseur meen ik. Toch cool dat al die actiehelden in 1 film samenkomen met alle cliché opmerkingen van diegenen. Ik heb me heerlijk vermaakt met deze film. Veel actie maar plot blijft dun, maar dat was te verwachten. Al met al geef ik het een ruime voldoende. Prima voor de saaie avonden.
Anoniem
Deel 1 vond ik goed, deel 2 is gewoon slecht. Een 4
Johan
De verwachtingen waren hoog gespannen omwille van het eerste deel, dat relatief goed was. Deze moet echter inboeten door het ietwat simplistische verhaal. De acteurs doen echter hun stoere werk met veel overtuiging doorheen de ganse film. Niettemin is het een aaneenschakeling van niet telbare moorden en het verkwisten van mensenlevens. Stallone en Statham zijn echter een goed samen passend stel voor dergelijke films, wat ze in die versie ook weer goed aantonen. De humor er tussenin is wel bijzonder goed. Er zitten enkele bijzonder komische uitspraken tussen, wat de film dan weer wat afwisseling biedt. Toch kan ik niet meer geven dan een 5.
mario
Ik hou wel van een actiefilm. Maar deze was gewoon een aaneenschakeling van actiescènes die niks met elkaar te maken hebben. Het feit dat een Chinese kluis met ruw plutonium in 't spel is, verandert het alleen maar ten slechte voor me. Zenuwgassen als VX of Sarin hadden logischer geweest. Maar da's mijn insteek.
Chuck Norris als Deux Ex Machina was 1 keer grappig, helaas slecht getimed, en alles erna was overkill.
Bof, ik geef deze film nog een 6, omdat Statham zijn deel goed bleef doen.
ivar
Meestal is deel 2 van een film slechter dan het eerste, maar bij deze zeker niet het geval! Wat een goede opening, goede actie en mooi gefilmd geweld! Vele malen beter dan deel 1 en de crew is weer goed gevuld. Hoop dat deel 3 nog beter is!
Nicole
Eindelijk, ik kon niet wachten om deze film te kijken, heb de dagen weggestreept totdat meJane.com The Expendables 2 op de site had staan. Maar mijn wachten werd rijkelijk beloond. Wat een geweldige actie/avonturenfilm, deze film is toch een droom voor elke film-fan vooral met met zo'n uitzonderlijke, mooie en waanzinnige acteurs. The Expendables 2 is weer een superfilm met veel actie en zelfs een tintje humor. Mooie scènes en een goed verhaal. Buiten dit is de crew fantastisch. Bijna elke actieheld van de afgelopen jaren doet hier aan mee: Sylvester Stallone (Barney), Jason Statham (Lee), Dolph Lundgren (Gunnar), Chuck Norris (Booker), Jean-Claude van Damme (Vilian), Bruce Willis (Church), Arnold Schwarzenegger (Trench), Liam Hemsworth (Billy), Terry Crews (Hale), Jet Li (Yang), Randy Couture (Toll). In ieder geval een prachtig stel acteurs samen. The Expendables 2 is in Nederland op 16 Augustus 2012 in première gegaan en geregisseerd door Simon West (van o.a. de film The Mechanic, Tomb Raider en Con Air). Deel 2 doet zeker niet onder voor het eerste deel, dat uitkwam in 2010 en is geregisseerd door Sylvester Stallone zelf. Deze film is zeker een aanrader, weet zeker dat je er geen spijt van krijgt! En het leuke nieuws is dat er al aan het derde deel gewerkt wordt, dus voor de fans: The Expendables 3 is in de maak, waar ik me al op verheug! Ik geef deze film een dikke 10. Deze film klopt gewoon van a tot z, en het is een supergoede film, maar de acteurs brengen de film zeker ook op een hoger niveau!!
loading