Riot Girls online kijken / downloaden: In een andere wereld, anno 1995, heeft een mysterieuze ziekte alle volwassenen uitgeroeid. Alleen de jongere generatie blijft over en vecht om te overleven. In Potter's Bluff staan twee bendes, de Eastsiders en de Westsiders, lijnrecht tegenover elkaar. Wanneer Eastsider Jack twee leden van de andere bende doodt, wordt hij gevangengenomen en veroordeeld tot de dood. Zijn lot ligt nu in handen van zijn zus Nat en diens beste vriendin Scratch die erop gebrand zijn hem terug te halen. - Riot Girls
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Riot Girls
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Riot Girls

In een andere wereld, anno 1995, heeft een mysterieuze ziekte alle volwassenen uitgeroeid. Alleen de jongere generatie blijft over en vecht om te overleven. In Potter's Bluff staan twee bendes, de Eastsiders en de Westsiders, lijnrecht tegenover elkaar. Wanneer Eastsider Jack twee leden van de andere bende doodt, wordt hij gevangengenomen en veroordeeld tot de dood. Zijn lot ligt nu in handen van zijn zus Nat en diens beste vriendin Scratch die erop gebrand zijn hem terug te halen.
Waardering:
Acteurs: Madison Iseman, Paloma Kwiatkowski, Jenny Raven
Categorie: Actie
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!