1cf44d7975e6c86cffa70cae95b5fbb2
Driven online kijken / downloaden: Tegen de achtergrond van CaliforniŽ in de jaren 80 zien we hoe de grote man van de auto-industrie, John DeLorean, grote successen bereikt met zijn iconische DeLorean Motor Company, aan de hand van zijn vriendschap met de charmante, ex-oplichter en piloot, en nu informant voor de FBI, Jim Hoffman. DeLorean zag zichzelf genoodzaakt om illegale handeltjes op te zetten om zo zijn bedrijf dat in geldnood verkeert, te redden. Hoffman was bereid om op verzoek van de FBI de auto-ontwerper te verleiden de cocaÔne in te gaan. - Driven
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Driven

Tegen de achtergrond van CaliforniŽ in de jaren 80 zien we hoe de grote man van de auto-industrie, John DeLorean, grote successen bereikt met zijn iconische DeLorean Motor Company, aan de hand van zijn vriendschap met de charmante, ex-oplichter en piloot, en nu informant voor de FBI, Jim Hoffman. DeLorean zag zichzelf genoodzaakt om illegale handeltjes op te zetten om zo zijn bedrijf dat in geldnood verkeert, te redden. Hoffman was bereid om op verzoek van de FBI de auto-ontwerper te verleiden de cocaÔne in te gaan.
Waardering:
Acteurs: Judy Greer, Lee Pace, Erin Moriarty
Categorie: Drama
Thriller
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!