Cruise online kijken / downloaden: Queens, 1987. Gio is de koning van het illegale straatrace circuit en een autodief. Hij is populair, heeft geld en mooie meiden volop. Dan ontmoet Gio de mooie Jessica uit een chique buurt en ze beginnen een stomende, verboden relatie. Gio introduceert Jessica in zijn leven van criminaliteit. Maar de zaken lopen uit de hand en Gio krijgt het door Jessica's schuld aan de stok met een keiharde drugsdealer. Jessica moet nu beslissen of ze haar gouden toekomst op het spel zet. - Cruise
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Cruise

Queens, 1987. Gio is de koning van het illegale straatrace circuit en een autodief. Hij is populair, heeft geld en mooie meiden volop. Dan ontmoet Gio de mooie Jessica uit een chique buurt en ze beginnen een stomende, verboden relatie. Gio introduceert Jessica in zijn leven van criminaliteit. Maar de zaken lopen uit de hand en Gio krijgt het door Jessica's schuld aan de stok met een keiharde drugsdealer. Jessica moet nu beslissen of ze haar gouden toekomst op het spel zet.
Waardering:
Acteurs: Emily Ratajkowski, Spencer Boldman, Noah Robbins
Categorie: Drama
Romantiek
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!