b9b852ac7bd1776bc5ac5ce3b41d8af7
A Private War online kijken / downloaden: Gebaseerd op het waargebeurde verhaal van oorlogscorrespondent Marie Colvin. Onbevreesd en opstandig dringt ze door tot de kern van gewapende conflicten om de onderdrukten een stem te geven. Ze interviewt rebellenleiders en dictators en verliest het zicht aan een oog bij een granaataanval. De ellende waar ze mee geconfronteerd wordt, laat diepe sporen na in haar persoonlijke leven. Toch blijft ze haar missie volgen en samen met fotograaf Paul Conroy begint ze aan de gevaarlijke opdracht in de belegerde Syrische stad Homs. - A Private War
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
A Private War
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

A Private War

Gebaseerd op het waargebeurde verhaal van oorlogscorrespondent Marie Colvin. Onbevreesd en opstandig dringt ze door tot de kern van gewapende conflicten om de onderdrukten een stem te geven. Ze interviewt rebellenleiders en dictators en verliest het zicht aan een oog bij een granaataanval. De ellende waar ze mee geconfronteerd wordt, laat diepe sporen na in haar persoonlijke leven. Toch blijft ze haar missie volgen en samen met fotograaf Paul Conroy begint ze aan de gevaarlijke opdracht in de belegerde Syrische stad Homs.
Waardering:
Acteurs: Rosamund Pike, Jamie Dornan, Greg Wise
Categorie: Drama
Oorlog
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!