Skin online kijken / downloaden: Skinhead Byron Widner is van top tot teen†getatoeŽerd†met†'White Power' symbolen, die hij verdiend heeft met racistische haatmisdrijven. Wanneer hij Julie ontmoet†wil hij zijn oude ideeŽn achter zich te laten en breken met de bende waartoe hij behoorde. De bende weigert zijn vertrek te aanvaarden en bedreigt hem met de dood. In ruil voor bescherming en het verwijderen van de tatoeages, helpt†Widner de FBI door de symbolen op zijn lichaam te ontcijferen en zo†zijn oude bendeleden te laten†arresteren. - Skin
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Skin

Skinhead Byron Widner is van top tot teen†getatoeŽerd†met†'White Power' symbolen, die hij verdiend heeft met racistische haatmisdrijven. Wanneer hij Julie ontmoet†wil hij zijn oude ideeŽn achter zich te laten en breken met de bende waartoe hij behoorde. De bende weigert zijn vertrek te aanvaarden en bedreigt hem met de dood. In ruil voor bescherming en het verwijderen van de tatoeages, helpt†Widner de FBI door de symbolen op zijn lichaam te ontcijferen en zo†zijn oude bendeleden te laten†arresteren.
Waardering:
Acteurs: Jamie Bell, Daniel Henshall, Danielle Macdonald
Categorie: Drama
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!