The Curse of La Llorona: De tijdloze legende La Llorona is de Wenende Vrouw. Wie 's nachts haar roep hoort, is ten dode opgeschreven. Ze sluipt door de schaduwen op jacht naar kinderen om haar eigen overleden kinderen te vervangen. In deze film waart La Llorona rond in het Los Angeles van de jaren 1970. Een maatschappelijk werkster en haar jonge kinderen worden een angstaanjagende bovennatuurlijke wereld ingezogen, nadat ze de waarschuwing negeren van een moeder die wordt verdacht van het in gevaar brengen van haar kind.
×
The Curse of La Llorona
De tijdloze legende La Llorona is de Wenende Vrouw. Wie 's nachts haar roep hoort, is ten dode opgeschreven. Ze sluipt door de schaduwen op jacht naar kinderen om haar eigen overleden kinderen te vervangen. In deze film waart La Llorona rond in het Los Angeles van de jaren 1970. Een maatschappelijk werkster en haar jonge kinderen worden een angstaanjagende bovennatuurlijke wereld ingezogen, nadat ze de waarschuwing negeren van een moeder die wordt verdacht van het in gevaar brengen van haar kind.
Details
Beeldformaat: 16:9
Beschikbaar in: Nederland, BelgiŽ
×
Reviews (1)The Curse of La Llorona
Geschreven door: Filip
   24-08-2019
Een goede horrorfilm. Producer is James Wan, bekend van de conjuring en Annabelle franchise en die staat gerant voor kwaliteit. Absolute aanrader voor de liefhebber van het genre.
Schrijf zelf een review
loading