The Best Exotic Marigold Hotel (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. The Best Exotic Marigold Hotel gaat over een groep Britse gepensioneerden die hun oude dag willen...
The Best Exotic Marigold Hotel

The Best Exotic Marigold Hotel

Drama Komedie
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 1 u 59 min

The Best Exotic Marigold Hotel gaat over een groep Britse gepensioneerden die hun oude dag willen doorbrengen in het exotische en goedkope India. Ze laten zich verleiden door de flitsende en gelikte advertentie van het gerestaureerde Marigold Hotel. Maar eenmaal daar, blijkt het voormalige paleis een stuk minder luxe te zijn. Water is er... soms. En elektriciteit is er ook...soms. Luxe vinden de gepensioneerden dus niet in India, maar wel verassende levenslessen, rust en liefde.

Karaktergedreven Levensvreugde Hartverwarmend Cultuuraanpassing Levendige kleuren Moderne tijd Jaipur

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Susannah
Dit vond ik de leukste en mooiste film die ik in tijden heb gezien. Allemaal geweldig goede acteurs en actrices die geloofwaardig hun rol vertolken en de kwetsbaarheden die ze hebben, ondanks hun levenservaring, mooi laten zien. De wanhoop, het verzet, de Engelse humor en watervlugge dialogen, de twijfels en het niet op willen geven; het is er allemaal. Verrassende karakterontwikkelingen en prachtig decor in het soms vervallen India. Een dikke 10!

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Pierre
Ik kreeg de tip van iemand om deze film te kijken, waarbij ik vooral moest kijken naar de consequenties van het ouder worden. Elk karakter in de film heeft z'n eigen (niet uitgekomen) droom of ambitie. En die verschillen moet je dus wel een beetje willen zien, om de film boeiend te maken. Geen grote actie, veel kinderen zullen het snel saai vinden. Wel (Engelse) humor. Ik vond het een mooie film (maar ben dan ook al 45).
Sophia
Wat een mooie film over oudere mensen in hun laatste levensfase. Een film met inhoud en een knipoog. Met leuke dialogen en natuurlijk een grotere diepgang dan je in eerste instantie verwacht. Lekker onderuit met je partner op de bank deze film gewoon kijken!
Johanna
Grappig hoe er nu de babyboom generatie grijs wordt ook ineens boeiende films komen met oude mensen in de hoofdrol. Deze film is vooral de moeite waard door de fantastische cast - allemaal oudere topacteurs - die overtuigend laat zien dat er nog (spannend en exotisch) leven is na je 60ste verjaardag. Onderhoudend, grappig, ontroerend en lief, maar het blijft allemaal wel nogal voorspelbaar en schematisch. Er had wel wat meer uit dit thema gehaald kunnen worden. Maar ach, hoe leuk is het niet om eindelijk eens echt te kunnen genieten van een film met bejaarden!
Anoniem
Ik had meer verwacht van de film omdat de film goed stond aangeprezen. Film viel tegen, niet aan te raden als je van een vlotte film houdt.
Joep
Erg leuke Britse film met een uitstekende cast van Engelse topacteurs en actrices. Mooie beelden van India en prettige dosis ingetogen humor. Aanrader, ook voor de wat oudere jeugd met een romantische inslag.
Anoniem
Zeer fijne film om naar te kijken met een interessante verhaallijn over 60-plussers die vast zijn gelopen in hun leven en afreizen naar India en ontdekken dat hun leven nog helemaal niet over is en er nog genoeg te ontdekken en te genieten valt. De film geeft stof tot nadenken over je eigen toekomst op die leeftijd. Verder zijn erg veel, mooie, ontroerende en grappige momenten in de film terug te vinden. En voor mijzelf weer even terug met mijn herinneringen in India.
Anoniem
Een heerlijke film! Genieten van het ouder worden en de mogelijkheden die er nog voor je open liggen. De film is geestig en ontroerend. Romantiek en geloof in dromen. Echt een aanrader voor iedereen, en niet alleen de 50 plussers. Ik heb genoten van begin tot eind. Voelde me in India.
Anoniem
Lieve, vrolijke, mooie en ontroerende film. Geweldige cast. Een film over keuzes maken en durven dromen. Doen wat je nooit eerder durfde te doen. De sfeer van India werkt daar geweldig aan mee, zo open en mooi. Heerlijke film!
Anoniem
Een ontroerende feel good movie. Een verhaal waar je in wordt gezogen, vertederend en ontroerend, een lach en een traan. Niet te vergelijken met enige andere film en uniek in zijn soort. Geweldige acteurs die hun rol subliem vertolken. Een echte aanrader voor een gezellige avond op de bank.
loading