Office Uprising online kijken / downloaden: De jonge Desmond werkt bij een wapenfabrikant die net de energy-drink 'Volt' heeft ontwikkeld voor het leger. De bedoeling was dat Volt militairen in supersoldaten zou transformeren. Alleen had niemand op bijverschijnselen gerekend. Als je Volt drinkt wordt je inderdaad een supersoldaat, maar ook een gewelddadige psychopaat. Er had ook niemand op gerekend dat het personeel een achtergebleven partij Volt zou opdrinken. Nu zit Desmond vast in een wolkenkrabber vol bloeddorstige moordenaars. Met een klein groepje 'normale' collega's probeert hij zich een weg naar buiten te vechten. - Office Uprising
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Office Uprising
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Office Uprising

De jonge Desmond werkt bij een wapenfabrikant die net de energy-drink 'Volt' heeft ontwikkeld voor het leger. De bedoeling was dat Volt militairen in supersoldaten zou transformeren. Alleen had niemand op bijverschijnselen gerekend. Als je Volt drinkt wordt je inderdaad een supersoldaat, maar ook een gewelddadige psychopaat. Er had ook niemand op gerekend dat het personeel een achtergebleven partij Volt zou opdrinken. Nu zit Desmond vast in een wolkenkrabber vol bloeddorstige moordenaars. Met een klein groepje 'normale' collega's probeert hij zich een weg naar buiten te vechten.
Waardering:
Acteurs: Jane Levy, Brenton Thwaites, Karan Soni
Categorie: Komedie
Horror
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!