Puppet Master: The Littlest Reich online kijken / downloaden: Edgar is gescheiden en keert terug naar het huis waar hij is opgegroeid om zijn leven op orde te krijgen. Als hij een akelig uitziende pop vindt in de kamer van zijn overleden broer, besluit hij hem te verkopen om aan wat geld te komen. Girl-next-door Ashley en vriend Markowitz gaan met hem mee naar een veiling op een conventie ter ere van het 30-jarig jubileum van de beruchte Toulon-moorden. De hel breekt los als op de conventie een eeuwenoude kracht de poppen leven inblaast en een bloederige moordpartij begint. - Puppet Master: The Littlest Reich
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Puppet Master: The Littlest Reich
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Puppet Master: The Littlest Reich

Edgar is gescheiden en keert terug naar het huis waar hij is opgegroeid om zijn leven op orde te krijgen. Als hij een akelig uitziende pop vindt in de kamer van zijn overleden broer, besluit hij hem te verkopen om aan wat geld te komen. Girl-next-door Ashley en vriend Markowitz gaan met hem mee naar een veiling op een conventie ter ere van het 30-jarig jubileum van de beruchte Toulon-moorden. De hel breekt los als op de conventie een eeuwenoude kracht de poppen leven inblaast en een bloederige moordpartij begint.
Waardering:
Acteurs: Thomas Lennon, Jenny Pellicer, Nelson Franklin
Categorie: Horror
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!