The Possession of Hannah Grace (2018) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De dood is nog maar het begin. Een schokkende geestuitdrijving loopt helemaal mis, waardoor een...
The Possession of Hannah Grace

The Possession of Hannah Grace

Horror
Taal: Engels Jaar: 2018 Duur: 1 u 22 min

De dood is nog maar het begin. Een schokkende geestuitdrijving loopt helemaal mis, waardoor een jonge vrouw komt te overlijden. Enkele maanden later heeft Megan Reed nachtdienst in een mortuarium wanneer er een zwaar toegetakeld lichaam wordt binnengebracht.

Gruwelijke details Isolatie Angstaanjagend Bovennatuurlijk Duistere sfeer Hedendaags Mortuarium

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Nicole
Shay Mitchell vertolkt in deze horror film de rol van Megan Reed. Megan een ex politieagente die van een trauma hersteld is een baan aan als nachtdienst in het mortuarium. Ik heb toch wel een aantal keren op het puntje van mijn stoel gezeten. Helaas moet ik wel concluderen dat vooral het laatste half uur mij tegen viel. De film zit goed in elkaar, goede akelige filmset, goede visual en special effecten. Wat wel erg jammer is dat het laatste half uur de film wat mij aan betreft inzakt wat het einde zwak maakt. Jammer dat de producers de spanning niet vast konden. Overal geen slechte film.

Deze film komt ook voor in:

loading