The Possession of Hannah Grace: De dood is nog maar het begin. Een schokkende geestuitdrijving loopt helemaal mis, waardoor een jonge vrouw komt te overlijden. Enkele maanden later heeft Megan Reed nachtdienst in een mortuarium wanneer er een zwaar toegetakeld lichaam wordt binnengebracht.
×
The Possession of Hannah Grace
De dood is nog maar het begin. Een schokkende geestuitdrijving loopt helemaal mis, waardoor een jonge vrouw komt te overlijden. Enkele maanden later heeft Megan Reed nachtdienst in een mortuarium wanneer er een zwaar toegetakeld lichaam wordt binnengebracht.
Details
Beeldformaat: 16:9
Beschikbaar in: Nederland
×
Reviews (1)The Possession of Hannah Grace
Geschreven door: Nicole
   11-05-2019
Shay Mitchell vertolkt in deze horror film de rol van Megan Reed. Megan een ex politieagente die van een trauma hersteld is een baan aan als nachtdienst in het mortuarium. Ik heb toch wel een aantal keren op het puntje van mijn stoel gezeten. Helaas moet ik wel concluderen dat vooral het laatste half uur mij tegen viel. De film zit goed in elkaar, goede akelige filmset, goede visual en special effecten. Wat wel erg jammer is dat het laatste half uur de film wat mij aan betreft inzakt wat het einde zwak maakt. Jammer dat de producers de spanning niet vast konden. Overal geen slechte film.
Schrijf zelf een review