Project X (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Project X volgt drie onpopulaire scholieren die zichzelf voor eens en voor altijd op de kaart willen zetten. Wat begint...
Project X

Project X

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 24 min

Project X volgt drie onpopulaire scholieren die zichzelf voor eens en voor altijd op de kaart willen zetten. Wat begint als een onschuldig idee om een onvergetelijk feest te organiseren, loopt al snel compleet uit de hand als het nieuws zich als een lopend vuurtje verspreidt. Dromen vallen in duigen, reputaties worden geschonden, en helden worden geboren.

Chaos Adolescentie Found-footage Buitenwijk

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Ik vond het een goede film. Het is leuk om er naar te kijken, vooral voor de jongeren want die vinden zulke films juist leuk. Ik vind het ook mooi hoe ze het hebben nagespeeld want het is op een echt gebeurd verhaal gefilmd, dus dat vind ik ook knap. Maar voor de rest is het een prima film en leuk om ernaar te kijken als je zin in zo'n film hebt.

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Larry
Het is al weer erg lange tijd geleden dat ik zelf een middelbaar schoolfeestje had. Maar toch...Ik was wel benieuwd hoe dat er nu tegenwoordig er aan toe gaat. Dat langzaam maar zeker steeds verder uit de hand dreigde te lopen. Het was echt geniaal om te zien!
Arne
Op bijzondere manier gefilmd. Het duurt even voordat je in de film zit, maar dan is hij erg goed.
Anoniem
Het verhaal gaat eigenlijk nergens over en is bar slecht. Maar dat maakt de film misschien wel net leuk. Of je deze film nu van het begin kijkt of er midden in valt, dat maakt niet uit. Genieten van een geweldig uit de hand gelopen feest is nog nooit zo makkelijk geweest.
Layla
Goed gemaakt!
Hannah
Project X is eigenlijk een film zonder echte verhaallijn. Het grootste gedeelte van de film zie je kinderen die maar een beetje gestoorde dingen doen op een gestoord feestje. Dat er niet echt een verhaallijn in zit maakt echter niet eens zoveel uit. Er zitten een hoop grappige en onverwachte dingen in die het toch wel leuk maken om te kijken. Het is niet de beste of grappigste film ooit, maar wel lekker om te kijken als je zin hebt om een lekker hersenloze film te bekijken.
Aron
Vond er niks aan
Kevin
De film voor de jeugd van dit moment.
Een megafeest dat uit de hand loopt, een nachtmerrie voor elke ouder.
Naarmate het feest verder en verder uit de hand begint te lopen ga je toch meer op de rand van je stoel zitten, omdat je zo benieuwd bent wat er gaat gebeuren.
Zeker een film om gezien te hebben.
Jo
Komischie film met een drama-smaakje. Een must see movie!
Anoniem
Goed het is al weer erg lange tijd geleden dat ik zelf een middelbaar schoolfeestje had. Maar toch... ik was wel benieuwd hoe dat er nu tegenwoordig er aan toe gaat. Kijkend schaamde ik me een beetje dat ik als een voyeur kon meegenieten van de ontwikkelingen op het feestje, dat langzaam maar zeker steeds verder uit de hand dreigde te lopen. Kon ik dit nog wel 'leuk' vinden of was het gewoon simpelweg te gek voor woorden?
Kris
Een film die je moet gezien hebben al is het maar om het effect te zien van Internet en sociale media de dag van vandaag. Een doodgewone jongen wil een onvergetelijke verjaardag beleven. Zijn vrienden organiseren een 'klein' feestje en nodigen voor de zekerheid voldoende mensen uit zodat er toch 'enkele' komen opdagen. Wat daarna gebeurt tart enkel de verbeelding. Een avond om nooit meer te vergeten.
Jeroen
Leuke film
Frank
Leuke film en heb het verhaal nog niet eerder in een film gezien. Verder doen de acteurs hun werk goed. Ook zijn er een hoop lekkere meiden te zien in deze film. Ik hoop dat er nog een 2de deel komt.
Anique
Best ok film, gebaseerd op de viral in de US of AustraliŽ. Leuk voor tieners. Gefilmd vanuit de first person, best irritant in het begin met de webcam. Veel destructie en geweld op het einde.
Anoniem
Typisch Amerikaanse tiener-feest-film, van het gehalte 'Ferris Bueller' of de latere 'van Wilder' films, maar dan met iets rauwere humor.
De opbouw van de film is vrij kort en weinig onderbouwd. De film moet het dan ook vooral hebben van de extreme uitwassen die zeker leuk zijn en het genre wel weer een nieuwe impuls geeft.
Opmerkelijk is het 'viewpoint' van de kijker (hoe de film geschoten is), dit zie je zelden in dit genre.
Uiteindelijk doet de film waarvoor hij bedoeld is, hij laat je lachen. Minpunt is wel het typische Amerikaanse einde waarmee de film zichzelf te kort doet.
Yk
Epische film, vooral na de situatie in Haren. Een echte tienerklassieker. Goed gefilmd vanuit de first person. Die ene acteur is wel erg irritant en de acteur met de camera een freak. Verhaallijn zit goed in elkaar. Jammer van het einde, totaal geen moraal van het verhaal. De verwoestingen en gevolgen van het feestje worden zelfs beloond, geen goed voorbeeld voor de tieners. Geen wonder dat Haren is geworden zoals het geworden is.
sjoerd
Een geweldige film! Het verhaal is goed te volgen. Van het begin, waar de jongens bezig zijn alles te plannen, hoe het langzaam groter word, onverwachts extreem groot word en een leuk einde. Deze film is zeker een aanrader om te kijken, je moet lachen en geniet mee van het feest. De manier waarop het gefilmd is (handheld camera) vind ik totaal niet storend, dat draagt juist bij aan de sfeer en het inlevingsvermogen wat je krijgt bij deze film. Ik heb gelachen, genoten en ik zou deze film zeker kijken als ik jou was!
Esmer
Vetttt. Project X is echt een goeie film. Het lijkt allemaal zo realistisch, dat is zo mooi aan de film. Ik weet zeker dat veel jongeren dit na willen doen. Drank, Drugs, Chickies, Seks!! Ow yeahhh Wie een echt feestbeest is, moet dit gewoon zien. Alles wat lekker verboden is komt aan bod. Partypeople!!!!
Priscilla
Deze film is goed in elkaar gezet. Zeker als je zelf ook van een feestje houdt! Al had ik het liever niet in mijn eigen huis. Voor ouders een hel en voor de jeugd een paradijs. Ook al zijn wij zelf ouders van 2 kids, Project X bracht ons weer terug naar vroeger. Vette film met goede acteurs, grappige momenten en mooie sounds!
Annouk
Werd me verteld dat het net zoiets was als American Pie, viel me daarom beetje tegen. maar het is op zich zelf wel een leuke film, kreeg toch wel een beetje medelijden met de ouders en de buren van dat kind.
Eloy
Ziekelijke film!!! Moet je gezien hebben als je tussen de 16 en 25 jaar bent. Voor ouders is het een film van het kaliber 'I wish it never happened'. Zeker de moeite waard om 's goed voor te gaan zitten en het volume lekker hard te zetten. De muziek is nice! You're invited to this party, make sure you wear something tight ;)
Anoniem
Leuke film, erg grappig met goede muziek.
Enige nadeel vond ik dat het door hun zelf gefilmd is. Schokkende beelden.
Nick
Het is een leuke vlotte film, waar veel in gebeurt.
Je moet goed opletten want je kan zomaar wat missen.
Er zit veel humor in. Ik verwachtte alleen wel wat meer verhaallijn.
Anoniem
Een zeer vermakelijke komedie. Waarschijnlijk zal deze film wel wat geschikter zijn voor de tieners en jongeren onder ons. Iedereen zal wel eens een feestje willen mee maken als deze. De keuze om een real-life beeld te nemen alsof het echt met hand camera gefilmd is, is leuk, alhoewel het niet zo origineel meer is.
Annette
Een film met veel humor en zeker aan te raden om samen met je vrienden te kijken!
Anoniem
Leuke film voor als je een avondje gewoon vermaakt wil worden. Niet echt een heel erg origineel verhaal, maar zeker vermakelijk. Hou je zelf wel van een goed feestje dan kan je deze film wel waarderen. Deze film kijkt lekker weg. Het einde laat zich al snel raden, maar desalniettemin toch wel leuk.
Alexander
'Project X' heeft een vlotte stijl, een goed tempo, een leuke cameravoering, aanvaardbaar acteerwerk, hippe muziek en ziet er vrij realistisch uit. Een heleboel tieners vinden deze prent negen kansen op tien ontzettend leuk, maar voor de gemiddelde ouder is het waarschijnlijk eerder bijna een horrorfilm. Alhoewel er o.a. schunnig taalgebruik, blote borsten, dierenmishandeling, drankmisbruik, gewelddadigheid, diefstal, massale vernielingen, druggebruik, bedreigingen, fratsen met een dwerg, kotsen, elkaar beplassen, verboden wapenbezit, idioot stuntwerk,...in deze film voorkomt, wordt het allemaal relatief braaf in beeld gebracht. De film laat zien dat niet al te snuggere jongeren in combinatie met foute vrienden en drugs gegarandeerd voor problemen zorgen. Op het einde van de prent verprutst regisseur Nima Nourizadeh het naar mijn gevoel compleet, door een beetje lacherig te doen over de hele situatie. Erger nog, de filmmaker suggereert dat de gevolgen al bij al nog meevallen. En nog erger: de regisseur suggereert, dat de idioot uithangen je populair maakt en aanzien geeft, dat je zodoende op televisie komt en dat het succes oplevert bij het andere geslacht! Typisch Amerikaans hypocriet gedoe (inclusief waarschuwing bij het begin van de film). Een gemiste kans...
loading