The Hangover (2009) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De bedoeling was dat het een onvergetelijk vrijgezellenfeestje in Las Vegas zou worden. Nu moeten ze zich echt...
The Hangover

The Hangover

Komedie
7.68 Taal:Engels Jaar:2009 Duur:1 u 36 min

De bedoeling was dat het een onvergetelijk vrijgezellenfeestje in Las Vegas zou worden. Nu moeten ze zich echt proberen te herinneren wat er precies gebeurd is! Wat de jongens allemaal hebben uitgevreten tijdens hun feestje staat niet in verhouding tot dat wat ze in nuchtere toestand moeten doen om alle verkeerde beslissingen van de avond tevoren weer recht te zetten - het is één groot vraagteken.

Huurprijs: €2,99 of 6 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen
NL Stereo 16:9

Deze film komt ook voor in

Reviews (22)

7.68/10.0
8
Marc
15-01-2016
Ondanks alle lovende woorden over deze komedie heel lang gewacht met kijken. Maar het is zeker een bijzonder goede komedie. Een totaal uit de klauwen gelopen vrijgezellen feest in Las Vegas. Langzaam maar zeker komen de verassende feiten en aanleiding tot de de totale wanorde boven water.
Grappige bijrol van de oude boksgigant Mike Tyson. Hilarische film. De goede recensies zijn volledig terecht. Een acht.
8
Anoniem
03-01-2014
Ik vind dit de beste Hangover-film omdat hier alle grappen voor het eerst zijn. Ook is het grappig als ze met z'n drieën uitgaan. Het is een mooi verhaal en op sommige momenten is het realistisch maar ook op sommige momenten niet. De trailer is een beetje vreemd want de film is 10x leuker dan de trailer. Als je deze film gezien hebt ben je vastberaden om ook deel 2 te zien.
9
Anoniem
17-11-2013
Naar mijn menig is dit toch het beste deel van de alle Hangover-delen! Hij is zeer grappig en je zal zeer waarschijnlijk vaak in een deuk liggen. Het personage gespeeld door Zach Galifianakis (Alan) maakt het echt de moeite waard om deze film te zien!
6
Anoniem
16-11-2013
Lachen. Hilarische momenten. Knettergekke jongens die fun maken in Las Vegas.
Met MC Tyson en een tijger. Hoe kun je dit bij elkaar verzinnen? Leuke en mooie beelden en een mooi einde.
Vrienden onder elkaar!
7
Anoniem
28-07-2013
Lang heb ik het uitgesteld, het kijken van deze film, maar toen er eens echt niets op was deze film toch maar bekeken en eerlijk is eerlijk: een leuke film. Veel komische momenten, lekker droog en een aanrader om te kijken. Ook de vervolgfilms zal ik zeker nu gaan bekijken.
7
Anoniem
05-07-2013
Omdat we binnenkort naar West-Amerika gaan en en beginnen met 2 dagen Las Vegas vond ik het wel leuk om met z'n allen deze film te bekijken. Geeft een mooi beeld van de gekte van Vegas. Verder vooral een vrij melige film met wel een hele originele montage.
8
Corian
11-06-2013
Heerlijke film. Prachtige verbale humor afgewisseld met zeer leuke non-verbale acties. Elk personage heeft een rol in de film die precies in een totaalplaatje past. Als er ook maar 1 personage weg zou vallen zou de film een stuk minder leuk zijn. Over vrijgezellenfeestjes zijn genoeg films gemaakt, maar deze is echt te gek. Snel nog Hangover 2 kijken en wachten totdat 3 uitkomt.
7
Els
06-06-2013
De film is light entertainend. Best er naar te kijken met lage verwachtingen, dan zal 'ie zeker goed meevallen. Soms is het echt met de haren getrokken maar er kan zeker gelachen worden. Zeker het eerste uur is leuk. Het laatste deel wordt wat langdradig maar mis zeker het allerlaatste stuk niet want dan wordt één en ander pas echt duidelijk.
7
Simon
06-01-2013
Redelijk origineel verhaal. Vrij grappig, maar kan toch wel beter. De trailer is erg warrig en spreekt niet echt aan. Al met al toch wel nu en dan eens goed gelachen. De film is zeker niet saai. Ik ga zeker ook part II nog bekijken, hopelijk is die wat beter wat het verhaal betreft.
8
Anoniem
06-12-2012
Geweldige film. Heb hem 2 keer gezien en zou zo weer kunnen kijken. Een meeslepend verhaal met ontzettend goede acteurs. De liefde en komedie spatten van het doek. Het verhaal is te goed om niet waar te zijn en dus is het geweldig dat dit echte verhaal verfilmd is. Aanrader voor jong en oud!!! Kijken dus, je leert er van, geniet er van en je gaat met een fijn gevoel naar huis.
8
Gerard
13-03-2012
Film is leuk. Flink lachen en eigenlijk best wel vernieuwend in het vrijgezellenfeestjes film genre.
8
Cindy
07-01-2012
Dubbel gelegen van het lachen bij deze film! Wat een fantastische bizarre humor! De acteurs zijn fantastisch en het verloop van de film blijft boeien! Een echte aanrader voor een fantastische filmavond.
9
Bob
25-08-2011
Echt een super film. Je hoeft nergens bij na te denken, gewoon lekker kijken. Veel humor maar een beetje voorspelbaar.
7
Anoniem
09-07-2011
Echt een film waar je niet bij na hoeft te denken. Heerlijk!
8
Anoniem
27-06-2011
Deze film is leuk, redelijk voorspelbaar met slechte grappen, een aanrader dus!
8
Anoniem
28-12-2010
Ik ben absoluut geen komedie fan, maar vond dit toch echt wel een topper!
7
Ellen
30-11-2010
Comedy is niet echt mijn genre maar deze film heb ik op aanraden van een vriend toch gekeken. Deze film is echt leuk lollig!! Prima invulling van een niets-te-doen-avond!
9
Jessica
25-11-2010
Regisseur Todd Philipps heeft een enorm portie humor in deze film gestopt, een film die je zeker meerdere malen kan kijken! Acteur Zach overtreft de andere spelers toch wel met zijn geniale opmerkingen. Hele goede comedie!
9
Anoniem
24-11-2010
Heb deze film nu ondertussen 2 keer gezien. Heerlijk... Lekkere droge humor, maar dit keer niet alleen voor mannen! Laat me steeds op nieuw weer lachen om al de verschillende typetjes...Zeker een heeel erg goede aanrader! Voor iedereen...
8
Anoniem
15-11-2010
Bizarre film! Wat een chaos! Erg grappig maar ook gruwelijk. Wat mij betreft wel een aanrader!
2
Jeroen
11-11-2010
Slappe film, slecht geacteerd. Allemaal erg doordacht waardoor het eigenlijk niet eens meer grappig is.
8
Anoniem
10-11-2010
Toppertje! Vol foute humor en erg entertaining. Lekker acteerwerk. Je blijft dat 'and what's next' gevoel houden tot het end. Feel good movie die je laat willen eens helemaal los te gaan in vegas!
loading